Следва

Всички номинирани за Grammy 2022: Били Айлиш, Кание, Abba, AC/DC и останалите

News Екстаз: Нанасям се в House of Gucci, боядисвам се като Камила Кабейо и пей сърце!

Истински важното от миналата седмица е ТУК, а относно тази: 

Events преди 2 години

3 години по-късно... излезе новият трейлър на Еуфория

Супер успешният сериал на HBO с the queen helself Зендая се завръща на 9 януари 2022, засега в HBO Max. И да не сте тийнейджъри, тя и възглавницата й ще ви се сторят прелестни...

Дуа Липа обяви дати за европейско турне

Билетите са в продажба от петък, изборът е сред Великобритания, Ирландия, Белгия, Германия, Франция, Холандия, Швейцария, Австрия, Италия, Испания, Португалия, Литва, Финландия, Норвегия и Швеция. Ако искате да чуете на живо думите "If you don't wanna see me dancing with somebody / If you wanna believe that anything could stop me / Don't show up, don't come out", 2022-ра е вашата година...

Излязоха номинациите за Grammy 2022 (някой да провери дали Дрейк е добре)

Прогнозите ни са абсолютен успех за Били Айлиш (отново), Donda на Кание и Оливия Родриго, всички подробности след минути ТУК.

Буквалната House of Gucci е Airbnb

В House of Gucci, чиято българска премиера е в петък, Алдо Гучи живее в grande villa от 16-ти век, с буйни градини, барокови фрески и богато украсен позлатен интериор. Забележително е, че къщата не е снимачен сет и ако разбирате от история, архитектура и дизайн, веднага ще забележите автентичността. Villa Balbiano е една от най-емблематичните постройки на езерото Комо. И вече е Airbnb.

Паулин Шаламе в сесия на Nylon

Тя е на 29, участва в 8 филма, много харесва Miu Miu... Четем историята на breakout момента й ТУК, гледаме надолу всички снимки и се чудим дали ни харесва...

Легендарният Хаяо Миядзаки ще направи още един филм за Studio Ghibli

Вече пенсионираният японски режисьор, известен с филмите си за Stuido Ghibli, се завръща на работа за един последен филм - екранизация на любимата му детска история  'How Do You Live'. На въпроса: "Защо решихте да правите филми отново?" отговаря: "Защото искам." 

Камила Кабейо и новата й прическа

Още една подръжничка на идеята, че след раздяла трябва да направиш нещо щуро с косата си... Подробности за разпада на връзката й с Шон Мендес, който много натъжи интернет, четем ТУК. А новите цвят, дължина и обем изглеждат така: 

Били Айлиш ще е хост на SNL

И то не за един, а за два епизода, последните за 2021-ва. Били ще пее и води шоуто, а седмицата след това наред са Пол Ръд, най-секси мъжът на 2021-ва, и Charli XCX. По повода си припомняме: Ким К като водещ на SNL и Светата Balenciaga Троица!

Най-скъпото от Tiffany & Co може да е наше за 30 милиона долара

Бижутерийната компания цели да напише нова история, продавайки най-скъпото си творение някога. Бижуто бе показано в Дубай и оценено между 20 и 30 милиона долара. Колието е с 578 диаманта и масивен Empire Diamond в средата, който може да се премахне и носи като пръстен. Бижутери-специалисти смятат, че най-скъпият диамант на бранда е the Tiffany Diamond, който Бионсе носи в скорошна кампания на марката, но той всъщност е определен за "безценен" и не се продава, така че се задоволяваме с това: 

Comme des Garcons с нов парфюм, ухае на марихуана

Ganja е името на новия аромат, което казва горе-долу всичко по темата. Целта на това "изобретение" е смес между urban културата (в лицето на графити-флакона, дизайн на Рей Кавакубо) и природния свят (в лицето на дървесния ориенталски аромат). Основни ингридиенти са масло от черен пипер, масло от кимион, канабис, мате и пачули. 

More Events

10-те най-добри павилиона на Венецианското биенале, от тях - куп източноевропейски

Events преди 2 дни

Обикновено националните павилиони на Венецианското биенале играят втора цигулка на основната изложба - което е иронично, като се има предвид, че в тях има толкова много изкуство, ако не и повече, отколкото това, което се съдържа в Арсенале и Джардини взети заедно. Но тази година, с основна изложба, която поставя под въпрос идеята за държавите като цяло, не е възможно да се пренебрегнат националните павилиони.

Имърсив представленията на Karakashyan & Artists ни водят зад кулисите на професионалната кухня

Events преди 1 седмица

Режисьорът и хореограф Коста Каракашян и режисьорът и драматург Антония Георгиева отново събират сили с артистичния сладкар Александър Цеков за поредица от завладяващи спектакли, разкриващи скрития свят на ресторантската кухня.

The Heavens - изложба на Паоло Уудс и Габриеле Галимберте

Events преди 1 седмица

Галерия Синтезис и Френският институт в България представят изложбата “The Heavens” на Паоло Уудс и Габриеле Галимберти, чиято премиера е на фестивала Les Rencontres d'Arles през 2015 г. и оттогава гостува на множество музеи и фестивали. “The Heavens” е мащабен артистичен проект с критичен поглед към офшорните зони, който съчетава дългосрочно журналистическо разследване, фотография, финансови анализи и инфографики. Офшорните зони* тихомълком превземат целия свят. Повече от половината световна търговия преминава през тях. Нарастващият брой статии и доклади по тази сложна тема обикновено са илюстрирани със снимки на тропически плажове с палми. Така ли изглеждат наистина данъчните убежища?