Следва

Какво е важно да знаем за новото риалити шоу The Ferragnez

Единствен и вечен: почитаме Фреди Меркюри с най-ефектните му снимки, точно 30 години след като си тръгна

На 24 ноември 1991 година почина легендарният музикант Фреди Меркюри

Celebrities преди 2 години

Личността му вдъхновява неспирно и до днес, 30 години след като болестта го отне на едва 45-годишна възраст. Това вдъхновение усещат всички - и музикантите, и дизайнерите, и артистите, всички. Сценичните костюми на Меркюри абсолютно винаги са жестоко ефектни - от костюма на шут през обсипаното с кристали Swarovski трико, тесните кожени костюми и бодитата от атлас - целият размах на творческия му гений се долавя живо и отчетливо и днес, три десетилетия, след като Фреди го няма. Достатъчно е да погледнем отново, и пак с възхитени очи, снимките на този единствен и неповторим, изумителен по мащабите си човек. 

More Celebrities

Роузи Хънтингтън и Джейсън Стейтъм, фамилията и всички членове на Spice Girls на партито за ЧРД 50 на Виктория Бекъм

Celebrities преди 22 часа

На 17 април Вики Бекъм отпразнува юбилея със семейството си, но реши да не се ограничава до това и организира парти в частния клуб Осуалд ​​в Лондон, където покани куп звездни приятели.  

Салма, Франсоа-Анри и Матилд Пино - пайети и нежност на модния Олимп

Celebrities преди 18 часа

Салма Хайек, супер сексапилна, милиардерът и нейн съпруг Франсоа-Анри Пино, и доведената дъщеря, красивата Матилд, присъстваха на гала вечеря в рамките на 60-ото Биенале на съвременното изкуство във Венеция.