Следва

Никога вече кокосово масло! Ето причините...

Какво е важно да знаем за новото риалити шоу The Ferragnez

Amazon Prime Video пусна новия си оригинален сериал с главни герои Киара Ферани, дигитален предприемач с над 24 милиона последователи в Instagram, и нейният съпруг Федерико Леонардо Лучия, по-известен като италианския рапър Fedez, който отдавна е част от семейството на Amazon

Celebrities преди 2 години

Още през декември, очакването бе подгрято от ексклузивни постери, представящи предстоящото шоу на най-известната двойка в Италия по случай премиерата на тяхната тв-поредица, чийто първи сезон може да се гледа в момента. 

Той е на преден план, със закопчана догоре бяла риза и с ръка под брадичката, приличащ например на прочут автор на бестселъри, а тя - на заден план, красива в много секси черна рокля, позираща като Джесика Рабит. Така Fedez, 32, и Киара Ферани, 34, бяха представeни в първия официален постер на The Ferragnez - La serie, новото италианско риалити шоу, продуцирано от Banijay Italia, което дебютира в Prime Video през декември. Постерът е дело на световноизвестния фотограф Дейвид Лашапел, който увековечава двойката на покривите на Милано, между неоновите светлини и кулите на Дуомо.

Заедно с обявяването на 8-те епизода на The Ferragnez - La serie, едно от най-очакваните предавания за сезона, Лашапел реализира още два ексклузивни кадъра: единият с Киара, Федерико и малкия Леоне, облечен в смокинг и легнал по корем на дивана, а другият е на цялото семейство, включително майките на Fedez и Ферани - Анамария Бериндзаги и Марина Ди Гуардо, сестрите на Киара - Валентина и Франческа, заедно с половинките си Лука Везил и Рикардо Николети и, разбира се, малката Матилда, кучето на Киара, което вдъхновява Fedez за текста на песента, която му позволява да стигне до бъдещата си съпруга за първи път.

Идеята на сериала е да позволи на публиката и феновете ексклузивен достъп до задкулисието на ежедневния живот на Киара Ферани и Fedez, показвайки семейство Ferragnez такова, каквото не сме го виждали досега. Заснетият материал е от периода края на 2020 г. до първите месеци на 2021 г. и включва втората бременност на Киара, първото участие на Fedez на фестивала Санремо и раждането на Витория, второто дете на двойката, както и срещи с приятели и роднини и много работни ангажименти на италианското звездно семейство. От обективна и интимна гледна точка, сериалът Ferragnez проследява с деликатност и ирония страстите, радостите, сълзите и амбициите на младата двойка, която се готви да се разкрие такава, каквато всъщност е (четете още: Street Style: Киара Ферани и сестра й Валентина на шоуто на Dior в Париж).

Сериалът е и допълнително потвърждение за тясното сътрудничество на Киара и Fedez с Prime Video след назначаването на Федерико за социален посланик на Prime Video в Италия и участието му в италианската версия на Celebrity Hunted и като водещ на комедийното шоу LOL: Chi ride è fuori, заедно с ангажиментите на Киара като съдия на първия сезон на Making The Cut и главна героиня в документалния филм Chiara Ferragni Unposted, представен на филмовия фестивал във Венеция през 2019 г.

Как живее, какво чувства, как се справя и за какво мечтае звездната фамилия, гледаме в 8, приблизително половинчасови епизода ТУК

More Celebrities

Бианка Ченсори облечена, първа поява след нападението в Дисниленд

Celebrities преди 15 часа

Кание Уест и Бианка Ченсори направиха първата си публична поява след нападението над Бианка в Дисниленд. Двойката беше забелязана в Лос Анджелис в необичаен за тях вид: първо, Бианка е в солидно облекло, ако изключим къси велосипедни шорти, второ, Кание, отговарящ на образа на жена си, е в светли дрехи, въпреки че обикновено носи черно.