Следва

You're too old, honey, ако не харесваш Vetements, Fall 2022 READY-TO-WEAR

Rive Droite: Да го изядеш този от новата рекламна кампания на Saint Laurent

За своята линия Rive Droite Saint Laurent разработи нова колекция, която включва артикули като дъска за сърф и електрически велосипед. А момчето влиза ли в комплекта? 

 

All fashion преди 2 години

Звездата на колекцията, The Ride (освен русокоско), е електрическият велосипед, който Saint Laurent разработва в сътрудничество с американския производител SUPER73. Ко-моделът SUPER73-S2 е изцяло черен с рамка от алуминиева сплав, бели акценти и логото на Saint Laurent. Модна и практическа компания на електрическия мотоциклет е каската Hedon, представена в три модела: от черна перфорирана кожа, матова черна пластмаса с лъскави черни звезди и лъскава черна пластмаса със златни звезди.

За колекцията Антъни Вакарело проектира и полиестерно бомбер яке с парче от тигров плат и черни, червени и сини детайли. Колекцията включва още дъска за сърф, черен хидрокостюм, метални скейтбордове и др. Приключение! Носете си каските, деца, YSL-a и якетата, докато стане време за лято, сърф и момчета с колие вместо блуза...  

More All fashion

Страст и обожание: шоуто на Saint Laurent в Париж

All fashion преди 3 дни

По време на своето шоу Есен/Зима 2024/25, празнуващо прозрачните силуети, така скъпи на самия Ив Сен Лоран, творческият директор на модната къща Антъни Вакарело отдаде почит на гения на Ив с още един феноменален детайл - известната брошка със сърце, превърната в огърлица.