Следва

Кралица Летисия в еко H&M - изумителна елегантност в Кралския дворец в Стокхолм

Ваканцията на известните: ослепителният тропически меден месец на Парис Хилтън

След три дни (буквално) яли, пили и се веселили, Парис Хилтън и Картър Реум се отправиха към един от най-ексклузивните хотели на Бора Бора за двуседмично бягство a.k.a. меден месец

Celebrities преди 2 години

Няма съмнение, че 2021 г. беше година, изпълнена с най-зрелищни сватби. Айви Гети, Джакомо Мисони, принца на Гърция, Лена Дънам, Лили Колинс и кой ли още не, но Сватбата с главно С изглежда е тази на Парис, като и Меденият месец с главно М.

Не, че Бора Бора е най-новото двайсе, но преживяването е топло, сладко, бохемско, богато, но не лустросано. След дългото пътуване с частен самолет, двойката се настанява в частна вила, разположена на изключителния остров Моту То'опуа във Френска Полинезия.

Хилтън и Реум в момента са в курорта Конрад Бора Бора Нуи, кръстен на прадядото на светската лъвица. По време на двуседмичния престой на двойката в петзвездния хотел, Хилтън държи своите 17 милиона последователи в течение в поредицата си в YouTube "My Dream Honeymoon“. Там феновете могат да надникнат в грандиозния меден месец на двойката, вилата с изглед към блестящия Индийски океан, дантелите и принтовете на Парис, гмуркането, яхтата, романтиката, всичко...

More Celebrities

Драма и възторг: Катрин и всички други принцеси на Уелс в историята

Celebrities преди 12 часа

В историята е имало само 10 принцеси на Уелс. Въпреки че въпросните знатни дами вляха в монархията нова кръв и интелигентна различност, всички те са източник на очарование и... скандални клюки.