Следва

Нова луксозна сватба - булката е Лорън Перес, първата приятелка на Кендъл Дженър и Бела Хадид

Кралица Летисия в еко H&M - изумителна елегантност в Кралския дворец в Стокхолм

Кралица Летиция и крал Фелипе са на официално посещение в Швеция.

 

Celebrities преди 2 години

На втория ден от тура си те присъстваха на гала вечеря в Кралския дворец в Стокхолм по покана на кралица Силвия, крал Карл Густав, принцесите София и Виктория и принцовете Карл Филип и Даниел.


Да носиш рокля е изкуство: Кралица Летисия в тази дреха на цветя!


Както винаги, Летисия изглежда великолепно - този път в дълга до земята рокля в петролено синьо от еко колекцията на H&M, комбинирана с изобилие от царствени бижута - кралска диадема, чифт диамантени гривни, забележителни обици, церемониални брошки, елегантен пръстен. Тоалетът е допълнен от болеро от кожа с косъм в черно и бляскав клъч с елегантно издължена форма.   


Кралски маникюр: как се лакират Кейт, Меган, Даяна, Летисия и другите


Зашеметяващото модно творение върху елегантната снага на съпругата на крал Фелипе бе предпочетено в своя вариация преди време и от принцеса Виктория, която избра родния си бранд за честването на 10-годишнината от брака й с принц Даниел.

На снощната гала вечеря принцеса Виктория е в ефирно флорално творение на Фрида Йонсвенс, а София - в бяла рокля на Safiyaa.

More Celebrities

Внезапно слабичката Кейти Пери и пак ли за онова лекарство става въпрос

Celebrities преди 8 часа

Кейти Пери и силно вталената й фигура, демонстрирана в прозрачна мрежеста рокля на музикалните награди iHeartRadio 2024 възбудиха добре познатия ни шум около "обичайния заподозрян" - Оземпик. 

Pre-Fall 2024 на Dior и всички звездни гости на Мария Грация Кюри

Celebrities преди 5 часа

На 15 април в Ню Йорк беше показана предесенната колекция на френската модна къща Dior. Творческият директор Мария Грация Кюри събра на първия ред куп на шоуто в Бруклинския музей куп звездни посланици на марката.