Следва

Цветен принт

Седмица на модата в Ню Йорк. Какво се случи в деня на Св. Валентин

Дори американските колеги вече въздишат тежко - "твърде много сиво, дайте малко цвят", и са прави....

All fashion преди 14 години

Дори американските колеги вече въздишат тежко - "твърде много сиво, дайте малко цвят", и са прави.
И в третия ден на дефилетата от седмицата на модата в Ню Йорк преобладават тъмните краски, семплите кройки и тоталната липса на смели хрумвания, заради което и ние се чувстваме сякаш леко подведени.

Много сиво не е на сиво, обаче, ако сме в тонус, можем да се кажем и да отворим оптимистични очи за да видим в детйли какво се случи в този пореден ден отвъд океана.

Вики Бекъм показа семпла колекция с перфектни кройки, плавно преминаваща през различни дължини - от ултра късо до "до земята" и признаваме, предложенията и са изчистени и елегантни.

Единственият проблем тук е, че моделите се толкова "нейни", че имаш чувството, че тя просто си е извадила гардероба и е помолила няколко познати монакенки да го покажат плед публика. Което не е идеята.

От останалите 17 показани в деня на Свети Валентин колекции изпъкна една-единствена, но така, че дълго ще се говори за нея.



Феноменалният Alexander Wang за пореден път демонстрира не само уникалният си стил и майсторство, но и степен на увереност в правотата си, която си е половината от успеха.

Толкова самонадеяна и толкова добра колекция в това издание на шоуто досега не беше показана.

Фантастични тъкани, невероятни преплитания на корсети от меки дипли, кадифе, гети и плътни чорапи до върха на бедрото просто разбиха публиката, буквално зажадняла за зрелище.

Прекрасен, просто прекрасен. Очакванията са, че именно Алекзандър Уонг ще е сред най-сполучливо продаващите се след поредното издание на модния панаир.


VPL and Rebecca Taylor

Между останалите симпатии и усмивка заслужиха още VPL, заради умелото боравене, с много секси резултат, с материята жaрсе, Rebecca Taylor, заради прекрасните бомбета и цялостния винтидж лук, който ние толкова харесваме....,



....както и традиционната Donna Karan, главно заради смелата охра и всякакви конфигурации с нея, но още повече заради някой обемни връхни дрехи, за които очакваме да са тотален хит следваащата зима.



Няма да е добре да пропуснем и иконата на старата генерация - Diane Von Furstenberg, женствена, нежна и копринена до самата си същност.

Толкова до момента. Очакваме нататък.

Виж още материали за седмицата на модатав Ню Йорк

Първият ден от седмицата на модата в Ню Йорк не подсказа другата есен да е по-интересна от изминалата. Засега...


Вторият ден от седмицата на модата в Ню Йорк се оказа светлият лъч на грандиозната фиеста

 

More from View Sofia

More All fashion