Следва

10-те най-стилни жени за 2022 според GQ и защо никой не е доволен от №1

Нова луксозна сватба - булката е Лорън Перес, първата приятелка на Кендъл Дженър и Бела Хадид

Красивата Лорън Перес е креативен консултант, стратег и предприемач. Среща Дейвид Уолзър, главен изпълнителен директор и управляващ партньор на Electric Feel Entertainment в Ню Йорк, докато е на гости на своя приятелка през 2014 г.

Celebrities преди 2 години

По това време Дейвид и приятелката на Лорън - Мария, живеят в Ню Йорк и са близки приятели. Домакинята жадува да ги запознае, а след като прекарват известно време заедно "той ме попита дали Лорън е обвързана". Времето се оказва неподходящо за публичен роман веднага, но двамата започват да поддържат връзка от разстояние. 


Сватбата на Лорън Перес и Дейвид Уолзър

През 2018 г. Дейвид случайно се засича на бизнес вечеря с брата на Лорън - Джоузеф. „Джоузеф веднага е уловил потенциалната искра и подтикнал Дейвид да ме покани да излезем“, разказва Лорън. „Дейвид винаги е бил влюбен в мен, а одобрението на Джоузеф само го подтикна да предприеме действия. Харесва ми, че Дейвид получи подкрепата на най-добрата ми приятелка Мария и на брат ми Джо още преди да излезем на първа среща. Има нещо специално в това. Малко е старомодно, но ми харесва."


Лорън Перес и Бела Хадид

През декември 2019 г. Лорън и Дейвид заминават за Ню Йорк за сватба на свои приятели. „Изобщо не очаквах предложение, макар че много исках да се омъжа за него“, спомня си Лорън. „Денят след сватбата се събудихме в хотела с лек махмурлук, а Дейвид извади диамантен пръстен, коленичи и започна да се шегува: „Да не помислиш, че ти предлагам брак?“ Отговорих му: „Не, но имаш малко време, надявам се скоро да събереш сили, а аз да спра да се тревожа кога най-накрая ще ми бъде зададен въпросът." В този момент Дейвид скочи на леглото, целуна ме, сложи ми пръстена и ме помоли да го погледна в очита. Разбира се, в следващата секунда казах да!"


Лорън Перес и шаферките


Сватбата на Лорън Перес и Дейвид Уолзър

Три месеца по-късно избухва пандемията, затова двойката решава да отложи подготовката на тържеството с една година. Междувременно местят датата на сватбата три пъти. „Имахме и проблеми с доставчиците, и с времето“, казва Лорън. „Поканите ни бяха изпратени два месеца преди сватбата!“


Лорън Перес и майка й Никол

Като крайна дата е избрана 11 ноември 2021 г. За помощ при организирането на събитието двойката се обръща към сестрата на Дейвид Мередит Фалк, която работи в сватбена агенция. „Мередит е невероятна, но понякога беше стресиращо, казва Лорън. - Това беше първият ми опит да планирам събитие, така че определено научих много. Любимите ми моменти бяха, разбира се, изборът и купуването на рокля, проектирането на всички мънички детайли заедно с брат ми, а след това и всичко останало, което обсъждах денонощно с Дейвид - от декора и цветята до осветлението и музиката."

Въпреки трепета, Лорън няма идея каква иска да бъде булчинската й рокля. „Знаех твърдо какво не искам. Влизайки в салона на Вера Уанг почувствах известно объркване. Консултантът ме попита: "Какво бихте искали?", а аз казах: „Искам нещо семпло, но специално. Искам да се чувствам като истинска булка и да се насладя на този момент, но без роклята да влиза в стаята преди мен."

Избраната рокля дава на красивата жена търсеното усещане: „Аз съм и булка, и принцеса, но най-важното е, че аз съм си аз.” Веднага след като проблемът с роклята е разрешен, тя се обажда на Джаки Айеша, за да поръча бижутата. „Отидох в офиса й и изпробвах цяла планина от бижута. Помогнаха ми да избера идеалните накити за целия сватбен уикенд." Мери Филипс е отговорна за грима на булката - „Мери е просто мечта. Една от моите приятелки знаеше, че търся най-добрите майстори за моя специален ден, именно тя ме насочи към Мери", разказва Лорън.

Дейвид избира за тържеството костюм на Prada, ушит по поръчка, а шаферките са с рокли от бранда Bec & Bridge. „Бек, Бриджит и аз работихме усилено, за да създадем специална цветова гама, а самите рокли са базирани на един от ключовите модели на марката. Обожавам крайния резултат“, споделя щастливата младоженка. Церемонията се състои в Маями Бийч,  точно на плажа, под навес на фона на океана. От съображения за безопасност всеки гост е задължен да изпрати предварително документ, потвърждаващ ваксинация и да премине тест за коронавирус в навечерието на събитието. 

„Тъй като и Дейвид, и аз, сме евреи, имахме традиционна еврейска церемония, включително церемония под хупата, родителите ни ни увиха в талит, който е символ на единството, и хвърлиха чашите си“, казва Лорън. „Изчислихме часа на нашата церемония, така че гостите да пристигнат по залез слънце, а когато церемонията приключи, слънцето залезе. Всичко започна с дихателна медитация с нашия равин, Дейвид и аз бяхме там само двамата, което е абсолютно страхотно. Любовта цареше около нас. Спомням си как, стоейки под хупата с бъдещия си съпруг, усетих, че сме наистина само двамата. Чух приятелите ни да плачат от щастие, почувствах радостта им и въпреки това не бях нервна, не се уплаших. Погледнах Дейвид право в очите, бях готов да му стана жена".

„Всичко завърши добре: официалната част приключи и купонът започна. Толкова сме щастливи, че някои от нашите гости приятели са и едни от най-добрите диджеи на планетата - DJ Pedro, Zach Bia, Daniel Chetrit и Dza. Излишно е да казвам, че танците последваха веднага и не спряха нито за миг."

След първите танци и речи, Лорън сменя тоалета си с къса рокля на Vivienne Westwood по поръчка и персонализирани маратонки Nike Air Force One. „Измина седмица, а аз все още съм на седмото небе“, казва Лорън. „Никой не те предупреждава за „щастливия махмурлук“, но той е толкова силен. Много ми липсва всеки момент! Имах най-хубавия уикенд в живота си. Омъжих се за най-добрия си приятел, какво по-красиво?" За още снимки от сватбата на Лорън Перес и Дейвид Уолзър вижте нашата галерия.

More Celebrities

Драма и възторг: Катрин и всички други принцеси на Уелс в историята

Celebrities преди 6 часа

В историята е имало само 10 принцеси на Уелс. Въпреки че въпросните знатни дами вляха в монархията нова кръв и интелигентна различност, всички те са източник на очарование и... скандални клюки.