Следва

„Спрете да робувате на цифри и числа", не килограмите дефинират щастието

Хороскоп на несъвместимостта: Скорпион vs Стрелец и други невъзможни комбинации

Трябва ли да започнете връзка, която е предварително обречена? Нямаме отговор на този въпрос, но знаем кои двойки едва ли ще успеят да изградят любов, те са твърде различни

Astro преди 2 години

ВОДОЛЕЙ И РИБИ

Водолеят, винаги стремящ се към нови хоризонти, се слави със способността си да се адаптира към заобикалящата го действителност. Представителите на този знак са хора, стремящи се да постигнат успех, имайки ясна и твърда позиция в живота. Те са оптимисти, самоуверени и жизнерадостни. Въпреки своята привлекателност, Водолеите са много противоречиви партньори в любовните отношения. Тяхната непостоянна, любознателна природа често поставя близките им хора на сериозни изпитания.

Отношенията с Водолея никога няма да се получат с Риби, които изискват постоянно внимание към себе си. Рационалният Водолей не е способен да изразява чувства, което винаги ще предизвика негодувание в Рибите.

ОВЕН И ТЕЛЕЦ

Родените под знака на Овен са изключително упорити и независими. Представителите на този знак в хората са привлечени от високи духовни и морални качества, както и неяснота и пълна противоположност на техния характер.

Овенът е слабо съвместим с лежерните Телци, които едва ли ще споделят ентусиазма на първите. Овенът има хладно отношение към чувствените удоволствия, което едва ли ще се хареса на Телците, които са склонни да разчитат на емоциите си. Връзката може да бъде дългосрочна, но в брака за Овена ще бъде трудно да се справи с желанието за разнообразие, в резултат на което може да има желание да го търси отстрани.

БЛИЗНАЦИ И КОЗИРОГ

Близнаците са един от граничните знаци на зодиака, което обяснява непостоянството им. Представителите на този знак са много пламенни и страстни в любовта. Въпреки това, като са в постоянно търсене, те обикновено не планират дългосрочни романси. По принцип двойствената природа на този знак определя неговия чар и привлекателност към други знаци.

Импулсивните, влюбени Близнаци са напълно несъвместими с бавни и предпазливи Козирози. Консервативният Козирог е малко вероятно да се примири с любовта към свободата на Близнаци, чието поведение най-вероятно ще му се стори предизвикателно. За разлика от Близнаците, непостоянни в плановете си, Козирогът е склонен да се тревожи за много неща.

РАК И ВЕЗНИ

Именно от водната стихия зодиакалният знак Рак получава своите чувствителност, неприкосновеност на принципите и усещане за мир, при условие, че е напълно защитен. Родените под този знак се отличават с високи интелектуални способности и способност да поддържат младежки възгледи до дълбока старост.

Най-лошият партньор за Рак са обичайно Везните. Ракът никога няма да сподели ексцентричните идеи на една Везна. Желанието на последния да бъде постоянно в компании ще предизвика негодувание у домашно настроения, кротък партньор. Ракът винаги ще мисли, че Везните са безразлични към него. Връзката на тази двойка би била изградена върху огромен брой компромиси, които представителите на двата знака едва ли ще направят.

ЛЪВ И ДЕВА

Поради комбинацията от сила, изящество и висок интелект, Лъвът често е наричан кралски знак. Лъвовете обичат да бъдат забелязвани в обществото и да имат власт над хората. Родените под този знак се характеризират с буен нрав, както и желание да постигнат всичко наведнъж, и не обичат усърдната работа. 

Лъв и Дева са слабо съвместима двойка. Освободеният Лъв в много редки случаи ще осигури на Девата необходимата подкрепа. Девата се стреми към сериозна и стабилна връзка, за която Лъвът просто не мисли. Девата е склонна да критикува другите, което Лъвът никога няма да толерира. Първият е практичен, вторият е щедър и разточителен. Представителите на двата знака на зодиака едва ли ще успеят да останат заедно дълго време.

СКОРПИОН И СТРЕЛЕЦ

Скорпионите са много дълбоки и сложни личности, недостъпни и неразбираеми за другите. Представителите на този знак са хора с необичайно силна воля, борещи се за успех в живота с огромна енергия и често агресия. Да се ​​бориш докрай, без да обръщаш внимание на последствията, е една от характерните черти на знака. Скорпионът е най-секси от всички знаци на зодиака, а неговите представители постоянно търсят любов.

Свободолюбивият Стрелец ще бъде лош партньор на един Скорпион. Вятърничавостта на огнения знак ще се превърне в досаден фактор за Скорпиона, който се стреми да намери партньор, на когото може да има пълно доверие. Скорпионът е усърден и целеустремен, Стрелецът е пътешественик по природа, живеещ за днес. Така че това са най-несъвместимите зодии за една връзка.

More Astro