Advertisement
 

"Мадона загуби достойнството си под леглото," критиките към новата й порция nudes в IG

Обвинени в оправдаване на домашно насилие и трудова експлоатация, Мадона и дупето й, имаме предвид 

Вчера звездата сподели поредица от кадри, на които позира на легло по бельо. То са голи гърди, то са Louboutin, чорапогащници, очи, коси, пози, стойки, захапки, нокти... Прелъстителната концепция е "смекчена" единствено с голямо колие с кръст и ангел, кацнал над главата на 63-годишната певица. "Един ангел бди над мен," написа тя в Инстаграм. Подметките обаче не са единственото червено във фотосесията...


Мадона и дупето й на MTV VMA 2021 или как да подлудиш Twitter за денНа бодито на Лурдес Леон би завидяла и мама Мадона


Да, за red flags говорим... Колкото и да е гола, смела, възбуждаща, последователите на Мадона не са във възторг от точно тази изява, точно вчера - 25 ноември - Международен ден за борбата с насилието над жени. Някои от коментарите са:

"Това е Instagram, а не Pornhub."

"Спри да си показваш задника, виждали сме много от това в секс филмите."

"Мадона, защо? Ти си по-добра от това!"

"Вместо да правиш тези нелепи снимки, прави качествена музика, както преди... Сигурно си загубила достойнството си под леглото."

Естествено, има и фенове на идеята и изпълнението на Мадона, която първоначално качи снимките си без сърчицата, тоест без цензура, а Инстаграм веднага реагира. Сега виждаме само тези вариации, а постът (преработеният) гласи: "Публикувам повторно снимки, свалени от Instagram без предупреждение или известие... Причината е, че малка част от зърното ми е оголена на една от снимките. Все още е поразително за мен, че живеем в култура, която позволява всеки сантиметър от женското тяло да бъде показан, освен зърната. Сякаш това е единствената част от нашата анатомия, която може да бъде сексуализирана. Зърната, с които храним бебетата си! Не може ли мъжкото зърно да се изживее като еротично вече??!! А какво да кажем за женско дупе, което никога никъде не е цензурирано. Благодарна съм за това, че успях да запазя здравия си разум през четири десетилетия на цензура… сексизъм…… възрастова дискриминация и мизогиния...". 

 

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.