Следва

Седмичен ХОРОСКОП - 29.11 - 05.12

"Мадона загуби достойнството си под леглото," критиките към новата й порция nudes в IG

Обвинени в оправдаване на домашно насилие и трудова експлоатация, Мадона и дупето й, имаме предвид 

Celebrities преди 2 години

Вчера звездата сподели поредица от кадри, на които позира на легло по бельо. То са голи гърди, то са Louboutin, чорапогащници, очи, коси, пози, стойки, захапки, нокти... Прелъстителната концепция е "смекчена" единствено с голямо колие с кръст и ангел, кацнал над главата на 63-годишната певица. "Един ангел бди над мен," написа тя в Инстаграм. Подметките обаче не са единственото червено във фотосесията...


Мадона и дупето й на MTV VMA 2021 или как да подлудиш Twitter за ден



На бодито на Лурдес Леон би завидяла и мама Мадона


Да, за red flags говорим... Колкото и да е гола, смела, възбуждаща, последователите на Мадона не са във възторг от точно тази изява, точно вчера - 25 ноември - Международен ден за борбата с насилието над жени. Някои от коментарите са:

"Това е Instagram, а не Pornhub."

"Спри да си показваш задника, виждали сме много от това в секс филмите."

"Мадона, защо? Ти си по-добра от това!"

"Вместо да правиш тези нелепи снимки, прави качествена музика, както преди... Сигурно си загубила достойнството си под леглото."

Естествено, има и фенове на идеята и изпълнението на Мадона, която първоначално качи снимките си без сърчицата, тоест без цензура, а Инстаграм веднага реагира. Сега виждаме само тези вариации, а постът (преработеният) гласи: "Публикувам повторно снимки, свалени от Instagram без предупреждение или известие... Причината е, че малка част от зърното ми е оголена на една от снимките. Все още е поразително за мен, че живеем в култура, която позволява всеки сантиметър от женското тяло да бъде показан, освен зърната. Сякаш това е единствената част от нашата анатомия, която може да бъде сексуализирана. Зърната, с които храним бебетата си! Не може ли мъжкото зърно да се изживее като еротично вече??!! А какво да кажем за женско дупе, което никога никъде не е цензурирано. Благодарна съм за това, че успях да запазя здравия си разум през четири десетилетия на цензура… сексизъм…… възрастова дискриминация и мизогиния...". 

 

More Celebrities