Следва

Бившият мъж на Яна излезе със становище в пресата

Яниният клип - романтичен трилър

Щом дори и сериозните ежедневници днес се занимават със случая на милата Яна, бившата адреналинка от...

Лица преди 14 години

Щом дори и сериозните ежедневници днес се занимават със случая на милата Яна, бившата адреналинка от Господари на ефира, значи е вярно, че на народа му трябват само зрелища, може и без хляб.

Младото момиче, на което толкова се радвахме заради бебето и решението да се занимава с майчинство и отглеждане на семейство, вместо да се вкопчи в екранната си популярност до последна капка кръв, попадна вчера и днес на почти всички клюкарски страници, заради любителския порно клип с нейно бивше гадже.

Ясно е, че тийнейджърите, клюкарите иобикновените сеирджии полудяха, от неделя до вчера клипчето с дължина 3 минути е било гледано десетки хиляди пъти. Ясно е, че Яна е хубава, млада жена, че сексът винаги е интересен и че ако има и какво да се научи от подобен материал - защо да не се "употреби".

Проблемът идва от това, че пускането на клипа в интерент изглежда е поръчано от бившата изгора на Яна и баща на сина й Емил - дизайнерът Ивайло. С какъв точно дизайн се занимава въпросният - ние не знаем. Знаем обаче, след като го сподели самата Яна, че той е осъден да не я доближава на по-малко от 100 метра, а причината е домашно насилие.

Яна споделя, че е преживяла истински ужас в къщата на дизайнера, след сватбата. „Отношенията им започнали да се изострят. Вина за това имал той, тъй като бил със сприхав характер и често правел скандали без повод от нейна страна. Скандалите се дължали на постоянни прояви на ревност", пише в решението на Бургаския районен съд от 8.12.2009 г.

Иво не я пускал да излиза от вкъщи.

Взимал й парите и документите за самоличност. Отправял й подигравки и заплахи. Освен че я обиждал и тормозел психически, бащата на детето й й посягал и физически: „Удрял я с ръце по главата, стискал я за шията, когато се опитвала да вика за помощ."

Положението станало нетърпимо, когато в семейните разправии се намесила и майка му Мариана.

„Тя не само не й помогнала, но дори я ударила по главата няколко пъти, когато се опитала да си вземе детето и да избяга от къщата”, пише в решението на съда, който е издал ограничителна заповед на Ивайло.

Циркът е пълен, още повече, че самият Ивайло също се обяснява по медиите, че и Яна има вина.

Не е важно обаче това, че връзката им се е оказала проблемна и че са се разделили. Не е толкова важен и начинът. Според нас е важно, че всичко това се размахва пред очите на всички, като обяснението е отмъщение.

Ми, то отмъщение, е и заливането с киселина. Отмъщение е и побоят. Отмъщение е и омаскаряването в интернет.
А кой и как следи и наказва това?

Това ни се иска да разберем! 
 

More Лица