Следва

Чудим се дали ни харесва: на Анджелина Джоли зодиакалният панталон

Теория на кореспонденцията: Дженифър Лопес и Бен Афлек в Лос Анджелис, обич в есенната гама

Как прекара уикенда си най-атрактивната двойка на планетата?

 

Celebrities преди 2 години

Дженифър Лопес и Бен Афлек отпразнуваха отново заедно Деня на благодарността този уикенд. Източник от обкръжението на двойката каза пред People, че Лопес е отлетяла през уикенда от Ванкувър, където се снима новият филм с нейно участие "Майка", за да отпразнува важния семеен празник с разкошното си гадже и децата - 13-годишните близнаци Макс и Еме. Последните няколко седмици бяха много стресиращи за певицата и актриса - тя едновременно снима, участва в концерти и промотира новата романтична мелодрама, която ще излезе по екраните на Свети Валентин - Marry me. „На Джей й беше страшно трудно да е далеч от децата си и Бен“, цитиран е мистериозен източник в публикацията. - Беше зажадняла за кратка почивка от многото работа".

Заветната почивка наистина се случи, макар и за твърде кратко. Фотографите заснеха щастлива двойка, държаща се за ръце, докато вървят към музикалното студио на Дженифър Лопес в Лос Анджелис ден след празниците. "Отидете на работа, като на почивка!" - Джей Ло изглежда не само влюбена и радостна, но и много приятно стилна в сивите дънки с много висока талия и орнаментирани джобове, комбинирани с боти на много висок ток - обичаен избор на звездата, и поло в меко сиво, загащено в дънките. Чантата е Бъркин, разбира се, останалото е небрежен лукс, отлично подбран за сезона. Бен също е готино небрежен - панталонът е светъл, тениската - розово-малинова, сакото - в тон с облеклото на любимата. Обемната му чанта подсказва, че вътре има пособия за работа, несъмнено компютър, което в известна степен вероятно обяснява и кахърното изражение на мистър Афлек, което придобиваме и ние, констатирайки "много си обичам работата, но няма да се разсърдя уикендът да е три дни, вчесто два... ".
Прекрасни са! 

More Celebrities

Внезапно слабичката Кейти Пери и пак ли за онова лекарство става въпрос

Celebrities преди 1 ден

Кейти Пери и силно вталената й фигура, демонстрирана в прозрачна мрежеста рокля на музикалните награди iHeartRadio 2024 възбудиха добре познатия ни шум около "обичайния заподозрян" - Оземпик. 

Pre-Fall 2024 на Dior и всички звездни гости на Мария Грация Кюри

Celebrities преди 1 ден

На 15 април в Ню Йорк беше показана предесенната колекция на френската модна къща Dior. Творческият директор Мария Грация Кюри събра на първия ред куп на шоуто в Бруклинския музей куп звездни посланици на марката.