Следва

Според нас пак се обичат! Ирина Шейк и Брадли Купър, усмивки до уши

Fashion Awards 2021: не сте виждали такъв червен килим!

Имахме нужда от много щедра порция мода, при това вечерна, бляскава и арт. Получихме я, снощи, значи много сме слушали... 

Celebrities преди 2 години

Снощи, 29 ноември 2021 г, в Лондон, се състоя една от най-важните вечери в модната индустрия. Тази година емблематичните Модни награди или Fashion Awards, събраха наедно Джон Галиано и Деми Мур, Анна Уинтор и Едуард Енинфул (четете още: Едуард Енинфул, история за успеха: как синът на африкански имигранти стана Главен редактор в Vogue), Алекса Чънг и Елза Хоск, Кейт Бекинсейл и Дуа Липа, и още, и още, и още... 


Монро Бергдорф

Червеният килим ври и кипи, по него се разходиха страхотно различни, много шантави, пребогати тоалети, а разнообразието от принтове, фактури и силуети е нещо, по което имахме подчертана носталгия в последните две години. Видяното, в някои свои аспекти, даже надскочи носталгията ни, вкарвайки ни в леко футуристично недоумение - е ли това, което ни очаква?  


Джорджа Мей Джагър в Tommy Hilfiger  

Остава дискретното впечатление, че всеки от героите на тазгодишните Модни награди се е спасявал поединично, т.е. без намесата на стилист или друг вид тематичен експерт. На елегантната сдържаност залагат май само Дуа Липа, Деми Мур, Ерин О`Конър и Кейт Бекинсейл. А, и Джилиан Андерсън, разбира се, което й е приятно присъщо. Останалото пиршество на пиршествата, каквото, сигурни сме, никога или поне отдавна не сте виждали, е в галерията ни.  


Едуард Енинфул, Анна Уинтор и Хамиш Боулс 

More Celebrities

"Не ми харесва да съм кльощава": Сара Джесика Паркър за няколко заветни килограма повече

Celebrities преди 1 ден

Чуваме как Сара Джесика Паркър казва в подкаста Glad We Have This Chat, че не харесва, че е толкова слаба, въпреки факта, че много хора й завиждат за това, и добавя, че би искала да наддаде на тегло, но не може, и се заслушваме с още повече старание.   

Гаражните разпродажби на звездите и кои от тях са в ход

Celebrities преди 2 дни

Гаражната разпродажба на Chloë Sevigny беше определена като "разпродажбата на века" миналата година, сега е ред на Courtney Love: все повече и повече известни хора препродават своите емблематични артикули, като организират ad hoc пазари.