Следва

Отвътре на новия календар на Pirelli

Според нас пак се обичат! Ирина Шейк и Брадли Купър, усмивки до уши

Ирина Шейк и Брадли Купър поддържат близки отношения след раздялата си, но темата ни е, че тези отношения стават все по-близки с времето. Припомняме, че само преди две седмици ги видяхме доста интимни, а днес историята се надгражда.

 

Celebrities преди 2 години

35-годишната Ирина и 46-годишният Брадли бяха заснети усмихнати, хванали за ръце 4-годишната си дъщеря Леа.

Въпреки че се появиха резонните слухове, че двамата отново са заедно, източник, близък до двойката, потвърди, че те не са подновили любовната си връзка. „Те са много сплотено семейство, но не, не са официално отново заедно“.  

Ирина и Брадли, припомняме, започнаха да се срещат през 2015 г., дъщеря им Леа се роди през 2017 г., а раздялата настъпи две години по-късно (четете още: It's OVER: Ирина се изнесе от къщата на Брадли). 

По време на разходката си, Брадли и Ирина се срещнаха с актрисата Ан Хатауей и нейния съпруг.- очевидно планирано съвместно мероприятие. Иначе, върху Ирина и Леа виждаме  много Burberry - якета, чанта, май и ботуши, което е напълно разбираемо, предвид факта, че мама Ирина е рекламното лице на британската марка.

More Celebrities

Драма и възторг: Катрин и всички други принцеси на Уелс в историята

Celebrities преди 15 часа

В историята е имало само 10 принцеси на Уелс. Въпреки че въпросните знатни дами вляха в монархията нова кръв и интелигентна различност, всички те са източник на очарование и... скандални клюки.