Следва

Месечен ХОРОСКОП - Декември 2021

Отвътре на новия календар на Pirelli

Pirelli пуснаха своя годишен календар, който този път е посветен на легендарните представители на музикалната индустрия

Celebrities преди 2 години

Снимките са направени от канадския музикант и фотограф Брайън Адамс, известен със своите портрети. Именно той улавя в обектива си звезди като Шер, Иги Поп, Граймс, Дженифър Хъдсън, Рита Ора, Бохан Финикс и други. Фоторазказът е наречен On the Road, което си е чиста символика - кой, ако не музикантите, вечно са в движение, вечно са на път. 

„Когато видите тази фотоистория, разбирате, че това е ден от живота на всеки артист, специален момент от деня: преди или след излизане на сцената, обяд в ресторант, почивка в хотел по време на турне. Заснех всеки един от героите с идеята да покажа точно тези специални моменти“, споделя Брайън Адамс.

Календарът на Pirelli е публикуван за пръв път през 1964 г., към момента има вече 48 издания, създадени от 37 различни фотографи. През годините календарът на Pirelli промени своето позициониране и изостави стандартите за красота в опит да отразява разнообразието на световната арт и естетическа сцена. Сега вместо разголени топмодели, страниците на календара са украсени със световни звезди, жени и мъже, постигнали успех в различни сфери на дейност. Календарът изостави стандартите за сметка на неочакваното, новото, нестереотипното. Всички снимки от изданието на календара на Pirelli 2022 разглеждаме заедно тук. 

 

More Celebrities

Внезапно слабичката Кейти Пери и пак ли за онова лекарство става въпрос

Celebrities преди 1 ден

Кейти Пери и силно вталената й фигура, демонстрирана в прозрачна мрежеста рокля на музикалните награди iHeartRadio 2024 възбудиха добре познатия ни шум около "обичайния заподозрян" - Оземпик. 

Pre-Fall 2024 на Dior и всички звездни гости на Мария Грация Кюри

Celebrities преди 1 ден

На 15 април в Ню Йорк беше показана предесенната колекция на френската модна къща Dior. Творческият директор Мария Грация Кюри събра на първия ред куп на шоуто в Бруклинския музей куп звездни посланици на марката.