Месечен ХОРОСКОП - Декември 2021

Astro преди 2 години

Готови ли сте за нови приключения, Овни? С яркото Слънчево затъмнение в Стрелец на 4 декември, този месец започва оживяващо. Има силен акцент върху вашия 9-ти дом, дома на пътуването и знанията, така че е време да стъпите в неизвестното и да направите някои невероятни открития. Слънчевото затъмнение е вашият шанс за ново начало. Ако сте готови да се възползвате от възможността, това може да промени живота ви.

Воинственият Марс преминава в свободомислещия Стрелец на 13-ти, което може да бъде облекчение за вас след няколко напрегнати седмици. Фокусът ще е върху пътувания, приключения и участие в нови предизвикателства и преживявания.

Този месец се откроява и по други начини, защото Пълнолунието в Близнаци на 18 декември ще подчертае проект или цел, на които предстои успешен край. На гърба на това ще се роди и брилянтна идея.

Възхитителната Венера, разположена, в Козирог става ретроградна на 19-ти, като тази фаза продължава до 29 януари 2022 г. Даването и вземането, което е обичайно във всички отношения, може да се изкриви и потокът на привързаност да бъде нарушен. Това не е най-доброто време да се ангажирате с нова връзка или бизнес партньорство.

На 21 декември Слънцето се премества в Козирог за четириседмичен престой, поставяйки акцент върху вашите цели и амбиции. Въпреки че това е празнично време за всички нас, отделете известно време, за да определите намеренията си за следващата година, ще бъде много полезно.

Предпазливият Сатурн изковава неприятно разположение спрямо спонтанния Уран на 23-ти, което може да съвпадне с голям пробив в ситуация, която се нуждае от революция. И накрая, веселият Юпитер преминава в Риби на 28 декември и остава там до 10 май, което поставя акцент върху духовни дейности и самоусъвършенстване. Ако желаете да реализирате пълния си потенциал, това е чудесен момент да се свържете с учител или лайф-коуч, който да ви помогне да осъществите мечтите си. 

Хороскоп

Още от Astro