Месечен ХОРОСКОП - Декември 2021

Astro преди 2 години

Козирози, месецът започва положително със Слънчевото затъмнение във вашия 12-ти дом, дома на духовността, на 4 декември. Тъй като това е натоварено, но и специално време от годината, тази лунна фаза ви насърчава да помислите за целта на живота си и как да я постигнете. Колко близо сте до нея? Не е нужно да е нещо разтърсващо. Може да е нещо толкова просто, колкото да накарате другите хора да се усмихнат, да използвате творческия си талант или просто да разпространявате повече любов по света. И това е нещо, което може да бъде вплетено в тъканта на вашето ежедневие. Но ако има още нещо, което трябва да направите, то ще ви се разкрие насън или като мощен интуитивен тласък, така че бъдете нащрек.

Огненият Марс преминава в Стрелец на 13-ти за престой от около шест седмици, така че идва време, в което е нужно повишено самосъзнание и себепознание. Това влияние, заедно със Затъмнението, ще доведе до самоусъвършенстване и нетърпение да се възползвате от пълния си потенциал. За да направите това, бъдете готови да се свържете с учител, лайф-коуч или ментор, който да помогне.

На 19 декември романтичната Венера става ретроградна във вашия знак и остава така до 29 януари 2022 г. - това може да има дистанциращ ефект върху определени взаимоотношения. Ако не се случи веднага, то през следващите седмици ще започнете да усещате, че нещо не е наред. Тъй като Любовната планета изковава мощен аспект с Плутон на 25-ти, може да започнете да осъзнавате защо всичко това се случва.

Слънцето се премества във вашия знак на 21 декември, което означава, че ще бъдете в своята стихия. И с веселия Юпитер в Риби от 28-ми, възможности ще идват отвсякъде, особено от социалните мрежи и свързване със сродни души. 

Хороскоп

Още от Astro