Месечен ХОРОСКОП - Декември 2021

Astro преди 2 години

Водолеи, този декември започва с тласък от Слънчевото затъмнение в Стрелец и във вашия 11-ти дом, дома на приятествата и социалния живот, което раздвижва нещата. Това Затъмнение се удвоява като Суперлуна, която може да съвпадне със срещи, носещи златни възможности. Ще сте нетърпеливи да проучите всякакви опции, които могат да доведат до нови преживявания и предизвикателства.

Огненият Марс се премества в Стрелец на 13 декември, което значи, че е време да осъществите някоя своя мечта. Мислили ли сте да направите нещо от известно време? Ако е така, това мощно влияние ви заварва готови да продължите напред.

Фокусът е и върху 12-ия ви дом, дома на духовността, тъй като комуникативният Меркурий се премества там, също на 13-ти, насърчавайки ви да отделите време за някои спокойни дейности като медитация, йога или разходки в красива среда. Животът е достатъчно натоварен, затова замисленият Меркурий в тази зона е призив за вас да забавите темпото и да се презаредите.

На 18 декември във вашия 5-ти дом, дома на удоволствията, има Пълнолуние, което може да съвпадне с празнично събитие или тържество - нещо, което наистина ще ви хареса. Чувствата обаче ще излязат на повърхността и ще бъдете принудени да ги споделите. Помислете за последствията, преди да го направите, и избягвайте да правите или казвате неща, за които може да съжалявате по-късно.

Романтичната Венера се премества в Козирог на 19-ти и остава там до 29 януари 2022 г. В резултат на това има шанс да започнете да се съмнявате в себе си. От полза ще е да се свържете със съветник или психолог, който да помогне да преосмислите тези преживявания, така че да ги видите в по-положителна светлина.

Преминаването на Слънцето в практичния Козирог на 21 декември въвежда по-тихо време за края на годината, когато космосът ви насърчава да си починете и да се възстановите. Насладете се на празничния сезон, но не забравяйте да отделите време и за релакс.

И накрая, веселият Юпитер се премества в Риби на 28-ми, което носи шанс да увеличите доходите и паричния си поток. 

Хороскоп

Още от Astro