Месечен ХОРОСКОП - Декември 2021

Astro преди 2 години

В този кипящ от емоции месец има всичко, Риби. Започва с мощно Слънчево затъмнение във вашия 10-ти дом, дома на кариерата и амбициите, на 4 декември. Това затъмнение също се удвоява като Суперлуна, което означава, че вероятно ще бъде още по-мощно. Може да решите да поемете нова цел или амбициозно предизвикателство, дори ако това ви изведе от зоната на комфорт. Това е време да прегърнете непознатото и да се насладите на пътуването към успеха, дори ако има много нови неща за учене.

Огненият Марс се премества в Стрелец на 13-ти, така че ще имате още повече енергия и решимост да работите за целите и кариерата си. Това е момент, в който ще сте подтикнати да свършите нещата качествено. Искате да видите резултати и ще направите всичко възможно това да се случи.

Вашият социален живот е обещаващ, тъй като разумният Меркурий преминава в Козирог, също на 13 декември, насърчавайки ви да прекарвате много време с много хора. Това е добър момент да се свържете с хора, които имат влияние или опит, защото те биха могли да ви помогнат много.

Лунното затъмнение в Близнаци и вашия 4-ти дом, дома на жилището и семейството, на 18-ти е добро време за празник, парти или среща. Всички ще говорят наведнъж, но това събитие може да бъде един от акцентите на сезона.

Спокойно обаче, защото романтичната Венера става ретроградна в Козирог и във вашия 11-ти дом, дома на приятелствата и социалния живот, на 19 декември и остава там до 29 януари 2022 г. Може да започнете да виждате някои от своите близки в нова светлина и да решите да се дистанцирате от тях.

И накрая, след като веселият Юпитер влезе във вашия знак на 28 декември, ще преминете в плодотворна и щастлива фаза, която продължава до преминаването му в Овен на 10 май 2022 г. 

Хороскоп

Още от Astro