Месечен ХОРОСКОП - Декември 2021

Astro преди 2 години

Телци, декември започва интересно - огненият Марс, който раздвижва вашия 7-ми дом, дома на любовта, поставя някои дълбоко вкоренени проблеми във фокус. Това е вашият шанс да преодолеете всякакви трудности и да постигнете изцеление.

Слънчево затъмнение в Стрелец на 4 декември се случва в мощна и дълбоко емоционална зона на вашата карта. Ако обмисляте промяна от известно време, това е моментът, в който да я започнете. Ако сте склонни да прекалявате с обмислянето, Затъмнението ще ви подтикне да направите ход напред. И въпреки че може да е страшно, това означава нов живот.

Във вашия 9-ти дом, дома на пътуването и знанията, също има силна активност. Замисленият Меркурий се придвижва на 13-ти и се присъединява към прекрасната Венера и мощния Плутон. Може би не сте доволни от текущото състояние на живота си. Ако е така, търсете практически начини да разширите обхвата си. Комуникативният Меркурий ви насърчава да се свържете със сродни души и всякакви хора, които могат да ви помагат.

Яростният Марс преминава в Стрелец, също на 13 декември, което е идеалният момент да мислите по-дълбоко и да разрешите онези проблеми, които са били трън в петата твърде дълго време. Колкото и да се стараете да давате вид на щастлив човек, сега е моментът да признаете, че имате нужда от помощ и да я поискате.

Любовната Венера се премества в Козирог на 19-ти, което ще ви накара да поставите под съмнение определени взаимоотношения, сделки или финансови договорености. Избягвайте да се ангажирате с нещо, което променя живота ви, до 29 януари 2022 г. Възможно е да промените мнението си по въпроса.

Преместването на Слънцето в Козирог на 21 декември носи шанс да се ориентирате. Ако имате планове, това е времето да определите намеренията си и да се организирате.

И накрая, веселият Юпитер се премества в Риби на 28-ми и остава там до 10 май 2022 г., внасяйки любов, светлина и смях в социалния ви живот. Добрите неща ще се случат, когато протегнете ръка и се свържете с другите. 

Хороскоп

Още от Astro