Месечен ХОРОСКОП - Декември 2021

Astro преди 2 години

Лъвове, каквито и планове за свободното време да имате за този месец, очаквайте хаосът на оживеното Слънчево затъмнение и Суперлуната в Стрелец на 4 декември да развали всичко. Тази мощна Лунна фаза настъпва във вашия личен 5-ти дом и ще съвпадне с възможност за почивка, ваканция или друга идея, която не сте очаквали - и която може да е точно това, от което се нуждаете. Ако търсите различен начин да прекарате този празничен сезон, имате шанса. Възможно е също така да си паднете до уши по някого и това също да наруши плановете ви.

Ако желаете да покажете уменията и способностите си, времето да се изрекламирате е когато огненият Марс преминава в Стрелец на 13-ти. В каквото и да сте добри, уведомете другите и се възползвайте максимално от социалните мрежи и новите запознанства.

Пълнолунието в Близнаци и вашия 11-ти дом, дома на приятествата и социалния живот, на 18 декември предвещава страхотно събитие, което не искате да пропуснете. Може да е шумно, но ще бъде много забавно - шанс да се "разпищолите" след година упорита работа.

Преминаването на Слънцето в амбициозния Козирог и 6-ти дом, дома на работата, здравето и добрите навици, на 21-ви е идеално за планиране на бъдещето и за справяне с общата организация на следващата ви година. Подреждането на част от това сега ще ви остави свободни да се насладите на празничния сезон.

Строгият Сатурн се насочва по специфичен начин към Уран за трети път тази година на 23 декември. Бъдете готови за някои откровения и събитие, което може да помогне да се освободите от миналото и да се придвижите към по-удовлетворяващо бъдеще.

Накрая на месеца, на 28-ми, веселиятт Юпитер се премества в Риби. Този аспект е свързан с финанси, бизнес и споделена собственост, така че следващите седмици и месеци могат да донесат възможности да увеличите доходите си по какъвто и да е най-добър начин. 

Хороскоп

Още от Astro