Месечен ХОРОСКОП - Декември 2021

Astro преди 2 години

Домашните дела са на първо място в дневния ред на Девите този месец. Слънчево затъмнение и Суперлуната в Стрелец и във вашия 4-ти дом, дома на семейството и жилището, на 4 декември ще насърчи ново начало.

Ако сте мислили за някакви промени от известно време, тази Лунна фаза ще подейства като катализатор, който ви изтласква извън вашата зона на комфорт. Това е възможност да проучите опции, които биха могли да са малко по-разтегателни. Може би сте мислили да се преместите, да разширите дома си, да управлявате домашен бизнес или нещо подобно. Това е моментът да действате.

Плюс това, воинственият Марс, който се премества в Стрелец на 13-ти, ще е доста вълнуващо влияние, което насърчава още по-голяма промяна. Ще се окажете във вихър на активност, но докато буйният Марс напусне знака на Стрелеца след около шест седмици, вече ще сте постигнали много.

Пълнолунието в Близнаци на 18 декември ще ви постави в светлината на прожекторите. Това може да съвпадне със завършването на проект или постигането на цел, която изисква отпразнуване. Имате ли какво да споделите със света? Опитайте се да говорите по-малко и да действате повече, за да не съжалявате по-късно.

Романтичната Венера става ретроградна във вашия 5-ти дом, дома на романтиката, приключенията и творчеството, на 19-ти, което ще да постави нова, но объркана връзка, в живота ви. Не настоявайте за отговори. Вижте какво се случва по естествен път и решението ще дойде от само себе си.

Преместването на Слънцето в Козирог на 21 декември въвежда време на забавление и наслада (ексклузивно за вас, на другите знаци няма да им е така леко). Това е възможност да се отпуснете и да се възползвате максимално от празниците, за да си починете.

И накрая на месеца, разумният Сатурн прави неприятен аспект на Уран на 23-ти (за трети път тази година), което може да съвпадне с разрешаването на труден проблем. Може все още да имате работа за вършене, но по-задълбоченото разбиране на себе си и ситуацията единствено ще помогне за вземане на правилното решение. 

Хороскоп

Още от Astro