Месечен ХОРОСКОП - Декември 2021

Astro преди 2 години

Везни, месецът започва с мощно Слънчево затъмнение и Суперлуна в знака Стрелец на 4 декември. Това може да съвпадне с брилянтна идея или разговор, който проправя път към по-добро бъдеще. Като гръм от ясно небе, това ще е нещо, което изобщо не сте очаквали; то ще ви изведе от зоната на комфорт, но крайният резултат си заслужава.

И има още нещо, тъй като огненият Марс преминава в Стрелец на 13-ти, което прави следващите шест седмици отлични за брейнсторминг, работа с хора и увеличаване на вашето онлайн присъствие. Каквито и планове да имате, тази оживена планета ще ви даде енергия да ги превърнете в реалност.

Комуникативният Меркурия се премества във вашия 4-ти дом, дома на семейството и жилището, също на 13 декември, насърчавайки ви да се организирате и да планирате предварително празниците и новата година. Записването на мислите ви на хартия или в дневник и поставянето на събития и крайни срокове в календар ще помогне да се ориентирате по-лесно.

Романтичната Венера, вашата лична планета, става ретроградна на 19-ти и остава такава до 29 януари 2022 г. Това се случва в знака на Козирога и отново 4-ия ви дом, което ще ви накара да се чудите и маете за определени взаимоотношения.

Преминаването на Слънцето в Козирог на 21 декември хвърля светлина върху семейните въпроси и дава тласък на всякакви планове за почивка. Това също е призив да се отпуснете и да се насладите на малко глезотии, когато и колкото е възможно.

Дните около 23-ти биха могли да са интересни, защото строгият Сатурн се насочва към Уран за трети път тази година. Ще получите шанс да придобиете нова гледна точка по въпроси, свързани с процеса на житейска промяна. Пътят към свободата постепенно се разширява.

В допълнение, философският Юпитер се премества в мечтателните Риби на 28 декември, носейки тласък на енергийно ниво, както и потенциал за нови възможности. 

Хороскоп

Още от Astro