Месечен ХОРОСКОП - Декември 2021

Astro преди 2 години

В началото на този месец, Скорпиони, фокусът е върху вашия 2-ри дом, дома на финансите, и задължително трябва да накарате парите да работят по-усилено за вас. Със Слънчевото затъмнение, настъпващо в знака Стрелец на 4 декември, сте готови за ново начало. Ако нещата са извън контрол, това Затъмнение насърчава да се върнете на правилния път и да намерите начин да работите с това, което имате, вместо да се напрягате, за да печелите повече.

Това влияние, заедно с преместването на буйния Марс в Стрелец на 13-ти, ще ви даде увереност за разрешаване на всички текущи проблеми. Ще бъдете отворени и готови за съвети, както и ще търсите информация, която може да ви помогне. Нещата се подобряват, стига активно да търсите решения. А ако имате време да развиете странична работа, която да донесе допълнителни пари, страхотно!

Комуникативният Меркурий също променя позицията си на 13 декември, преминавайки в Козирог и вашия 3-ти дом, дома на комуникацията, информацията, мисленето и писането. Това влияние е идеално за планиране, организиране и определяне на цели и намерения. Когато ги отбелязвате и ги преглеждате ежедневно, е по-вероятно те да се материализират.

Романтичната Венера ще бъде ретроградна също в 3-тия ви дом от 19-ти до 29 януари 2022 г. Това може да наруши определени взаимоотношения и да причини забавяне на предложения, преговори и сключване на сделки. Най-добре би било да не бързате с нищо, защото обстоятелствата ще са много променливи. Въпреки това, преместването на Слънцето в Козирог на 21 декември хвърля светлина върху всякакви дилеми и помага да ги премахнете.

И накрая, веселият Юпитер се премества в Риби на 28-ми и остава там до 10 май 2022 г. Това ще донесе чудесни шансове за романтика, както и за сътрудничество по творчески проекти.

Хороскоп

Още от Astro