Следва

Кой кой е в модата днес: Мика Арганяраз, аржентинката на всички корици

We Love: холивудската икона Рита Морено, 90, на червения килим

Как да не се усмихне човек... 

 

Celebrities преди 2 години

На 11 декември гранд дамата на Холивуд ще навърши прекрасните 90! Единствената жена в света, носителка на всички престижни арт награди - Оскар, Еми, Тони, Грами и Златен Глобус, тя е красивото пуерториканско момиченце, което на 5-годишна възраст се мести с майки си в Ню Йорк. На 13 дебютира на Бродуей, а Оскар печели за "Уестсайдска история" през 1961 година.

Снощи звездата се появи на тържественото събитие по повод премиерата на римейка на "Уестсайдска история", а феновете зяпнаха от изумление и трепет. Почти 90-годишната красавица е фантастична, смело усмихната и в перфектна физическа и емоционална форма на 90 без 10 дни. Усмивката й е заразителна, а Ню Йорк, където се проведе събитието, защумя във възторг.  

Морено участва в оригиналния филм и печели Оскар през 1961 и Златен Глобус през 1962 г. за ролята си на Анита, а в новата версия, режисирана от Стивън Спилбърг, тя влиза в ролята на нов персонаж - Валентина. Казахме ли вече, че възрастта е само цифра? Ако не - повтаряме го с кеф! 

More from View Sofia

Тайфуни с нежни имена: жените-прокурори на България

All About Life преди 2 години

Прокуратурата на Република България е вероятно най-изричаната, изписвана и излъчвана дума в последните месеци у нас. Отделно от това, на нас, като екип от хора, които се занимават с естетика, красота и стил, от известно време ни прави силно впечатление присъствието в редовете на тази част от правосъдната система на страната на симпатични и достойни жени, които спокойно можем да отнесем в графата красавици. В Прокуратурата има изобилно представяне на тайфуни с нежни имена (по името на емблематичния филм от 1979 година с режисьор Милен Гетов и по сценарий на Богомил Райнов, бел.ред.), факт, колкото удивителен, толкова и радващ. Обясняваме защо.  

More Celebrities

Драма и възторг: Катрин и всички други принцеси на Уелс в историята

Celebrities преди 11 часа

В историята е имало само 10 принцеси на Уелс. Въпреки че въпросните знатни дами вляха в монархията нова кръв и интелигентна различност, всички те са източник на очарование и... скандални клюки.