Кой кой е в модата днес: Мика Арганяраз, аржентинката на всички корици

Кой кой е в модата днес: Мика Арганяраз, аржентинката на всички корици

Смугла, тънка, елегантна, много модерна и супер секси, аржентинката Мика Арганяраз прави вероятно най-шеметната модна кариера в света в момента, а ние установихме, че досега не сме писали за нея. Et voilà!

Наричат ​​я музата на Versace, Prada и Chanel, но всъщност тъмнооката хубавица има десетки интересни колаборации с модни къщи, сред които Louis Vuitton, Tom Ford, Alexander McQueen и Saint Laurent. Момичето с къдрава коса и ярък, равноотдалечен от повечето общоприети стандарти външен вид, бързо завладя модния Олимп и сега е едно от най-важните лица в съвременната модна индустрия. Мика има куп престижни корици в портфолиото си - на Vogue UK, Vogue Italia, Vogue Paris, Vogue Germany, Vogue Brasil, Vogue Japan, Vogue China, а сега украсява и корицата на декемврийския брой на Vogue Украйна.  Събрахме всичко, което трябва да знаете за тази изкушаваща жена. 

Мика Арганяраз е родена на 16 май 1992 г. в Буенос Айрес в семейството на фотографката Глория Ебеке. Израства на село с брат си Рафаел, който е режисьор, и двете си сестри: Милагрос, инструктор по йога, и Ксимена, също модел. Преди да се качи на подиума, Мика учи кинематография в университета и планира да работи в тази индустрия, но животът решава друго.


Versace Пролет/Лято 2021


Prada Пролет/Лято 2022


Jacquemus Есен/Зима 2020/2021

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.