Следва

House of Gucci - как бе създаден филмът, подробностите от Лейди Гага, Адам Драйвър, Джаред Лето, Салма Хайек и Джеръми Айрънс

Кой кой е в модата днес: Мика Арганяраз, аржентинката на всички корици

Смугла, тънка, елегантна, много модерна и супер секси, аржентинката Мика Арганяраз прави вероятно най-шеметната модна кариера в света в момента, а ние установихме, че досега не сме писали за нея. Et voilà!

Celebrities преди 2 години

Наричат ​​я музата на Versace, Prada и Chanel, но всъщност тъмнооката хубавица има десетки интересни колаборации с модни къщи, сред които Louis Vuitton, Tom Ford, Alexander McQueen и Saint Laurent. Момичето с къдрава коса и ярък, равноотдалечен от повечето общоприети стандарти външен вид, бързо завладя модния Олимп и сега е едно от най-важните лица в съвременната модна индустрия. Мика има куп престижни корици в портфолиото си - на Vogue UK, Vogue Italia, Vogue Paris, Vogue Germany, Vogue Brasil, Vogue Japan, Vogue China, а сега украсява и корицата на декемврийския брой на Vogue Украйна.  Събрахме всичко, което трябва да знаете за тази изкушаваща жена. 

Мика Арганяраз е родена на 16 май 1992 г. в Буенос Айрес в семейството на фотографката Глория Ебеке. Израства на село с брат си Рафаел, който е режисьор, и двете си сестри: Милагрос, инструктор по йога, и Ксимена, също модел. Преди да се качи на подиума, Мика учи кинематография в университета и планира да работи в тази индустрия, но животът решава друго.


Versace Пролет/Лято 2021


Prada Пролет/Лято 2022


Jacquemus Есен/Зима 2020/2021

Докато учи в университета, Мика има нужда от пари, затова решава да изпрати снимките си от Polaroid на агенцията LO в Буенос Айрес. Почти веднага е поканена на среща. Арганяраз започва кариерата си през 2012 г., като дебютира на модния подиум за Кристофър Кейн. След това кариерата на латиноамериканката тръгна стремглаво нагоре. Тя е пренасочена към международната агенция Viva, а ангажиментите се сипят - снимки за корици, вкл. Vogue Japan, Vogue Brasil, Harper's Bazaar Argentina, Elle France, и сесии с фотографи като Мерт Алас и Маркъс Пигот, и Уили Вандерпере. Открива и закрива много шоута - от Miu Miu до Maison Margiela, а рекламните кампании, повече от престижни, са буквално една след друга - за свое лице я искат Valentino, Givenchy, Celine, Chanel, Louis Vuitton и Dior. Госпожица Арканяраз е мигновено разпознаваема, откъдето и да надникне - рошавият й бретон и приятно омекотени мъжки черти са комбинацията, която постила пътя към върха. 

Всички модни и лайфстайл издания пишат за Арганяраз - от Ню Йорк Таймс до американския Vogue. Тя става първият модел (след Саша Пивоварова), който се появява соло в рекламна кампания на Prada. Мика позира пред бетонна стена в Бедфорд Хилс за колекция Prada Есен/Зима 2014/2015, заснета от Стивън Мейзел. През 2015 г. открива шоуто на Versace и участва в общо 61! ревюта същия сезон. През лятото на 2016 г. Мика изгрява в също така огромното число от 55 ревюта, откривайки и закривайки пет от тях (включително и това на Chanel), а през същия сезон е звездата в рекламната кампания на Том Форд с Лейди Гага и други известни модели като Лекси Болинг и Еймелин Валад. През 2016 г., по време на модното шоу на Chanel, Арганяраз е ангажирана с най-важната роля - тази на „булката на Chanel“. Списъкът с постиженията й не свършва дотук. През 2017 г. е ангажирана от Версаче и участва в рекламната им кампания заедно с Джиджи Хадид, Витория Черети и Тейлър Хил. През 2018 г. става лице на Fendi. Номинирана е за наградите на Models.com - Модел на годината през 2015, 2016, 2017 и 2018 г. 


Saint Laurent Есен/Зима 2020/2021


Coperni Есен/Зима 2021/2022


Miu Miu Пролет/Лято 2022

Днес великолепната Мика Арганяраз е свръх успешен модел, който печели страшно много, а марките се борят за вниманието й, точно както световните модни издания, за които Тя на корица е гаранция за атрактивен, интересен за купувачите ход. През настоящата 2021-ва Мика записа в актива си участия в ревютата на Chanel, Versace, Prada, Jacquemus, Coperni, Saint Laurent, Miu Miu. През август стана корица на Vogue Paris, завършвайки звездната си година със сътрудничество с Vogue UA, позирайки за корицата пред френските фотохудожници Пиер и Жил. 

More Celebrities

Бианка Ченсори облечена, първа поява след нападението в Дисниленд

Celebrities преди 3 часа

Кание Уест и Бианка Ченсори направиха първата си публична поява след нападението над Бианка в Дисниленд. Двойката беше забелязана в Лос Анджелис в необичаен за тях вид: първо, Бианка е в солидно облекло, ако изключим къси велосипедни шорти, второ, Кание, отговарящ на образа на жена си, е в светли дрехи, въпреки че обикновено носи черно.