Следва

Стилът на Амбър Роуз. Чудото на първия ред на модните събития

Петте неща, които НЕ харесахме в модата през изминалата седмица

I-D Pre-Spring 2010 излиза на пазара с три корици, от които ще ти намигат Рикардо Тиши, Наташа Поли и, разбира...

All fashion преди 14 години

1. Rihanna в i-D Pre-Spring 2010

I-D Pre-Spring 2010 излиза на пазара с три корици, от които ще ти намигат Рикардо Тиши, Наташа Поли и, разбира се, къде без нея - Риана. А точно последната не изглежда особено добре. Първо, веждите са прекалено тъмни и второ - защо Риана.

Очаквахме вдъхновяващи модели, а поп певицата не се отличава с сособена власт на моден или beauty диктатор. Да, много е модерна, но по-скоро си е чист консуматор, не вдъхновява и не създава тенденции. Стои страхотно на корици, но някак не ни е достатъчна, нали!?

2. Sonia Rykiel for H&M part II



На 20-ти февруари във всички магазини на H&M излиза втората колекция на Sonia Rykiel за лейбъла. Този път вместо бельо има плетива, като основната тема е райето.

Виждаме дрехи в черно и бяло или цветно райе, които наподобяват по-скоро част от гардероба на клоун, отколкото от нашия.

Това, което наистина ни хареса са червенокоските, но те не стигат, за да ни накарат да поискаме някоя от дрехите.

3. Рекламният клип на третия брой на списанието Love



Докато на 8 корици те показаха 8 легендарни супермодели, тук те залагат на младото поколение. Виждаме Агнес Дейн, Линзи Уиксън, Александра Амбросио, Дри Хемингуей и Пикси Гелдоф да се разхождат по леопардови палта, прозрачни тренчове и високи, високи обувки. Дженейл Уилямс пък си спечели и двете – корица и роля.

Началото на видеото много напомня на това на Бийонсе Video Phone, но на моделите като че ли им липсваше ритъмът. Размина ни се идеята за сексапила, женствеността и любовта. Те като че ли нито бяха естествени, нито играеха. Определено ги предпочитаме неподвижни на кориците на любими списания.

4. Синди Крауфорд в британския Harper's Bazaar



За мартенския брой на списанието Harper's Bazaar, който ще се появи на острова, Седрик Бюке снима супермодела Синди Крауфорд. Че Синди е прекрасна, прекрасна е, но сесията никак не ни впечатли. Не ни допаднаха нито стайлингът, нито локацията, нито позите на Синди. Очаквахме повече...

5. Колекцията есен-зима 2010 – 2011 на Victoria Beckham


Victoria Beckham пролет-лято 2010 (от ляво), Victoria Beckham есен-зима 2010-2011(от дясно)

Виктория Бекъм показа новата си колекция есен-зима 2010 – 2011 в Ню Йорк на 14-ти. Видяхме изчистени линии, прилепнали кройки и едноцветни рокли – общо взето нищо ново и нищо различно. Колекцията силно напомня на пролетната й и на нея самата. Не говори добре това, че Виктория не може да си излезе от образа. Прекалено е!
 

More from View Sofia

More All fashion