Следва

Мило дневниче, искам пухенка Tommy Hilfiger...

Ralph Lauren, Resort 2022

Балансът бил възможен! 

Runway преди 2 години

Предпролетната колекция на Ralph Lauren, показана в края на октомври, пристига в магазините и партньорите на бранда сега, затова разглеждаме, избираме си, това искам, и това искам... Темата е "завръщане на работа" със силен привкус на Ню Йорк, така че, Omicron, никак не бързай, писна ни от анцузи и чехли...
 

Усещайки това, дизайнерът заменя меките неутрални нюанси на предишните си две колекции в полза на ярките цветове. Изумрудено зелено, кралско синьо и пикантно жълто придават жизненост и  наситеност, които той подсилва с блясъка на меки волани, разливащи се по предната част на блузите, дребни принтове и балаклави. Междувременно класическият тъмносин блейзър  отново е главен герой, оживен от чифт тънки панталони с щампа пейсли, която също се появява върху пола с подгъв и реверсивно яке-бомбър. Бюстие, гарнирано със златни копчета - секси, коктейлна рокля без презрамки - секси, вечерна в прашносиньо - секси. Разбира се, Ралф Лорън прави и маратонки; той не е сляп за начина, по който пандемията променя ежедневните ни навици, но има и високи обувки, ръчно изработени в Италия. Балансът бил възможен! 

More Runway

Седмица на модата в Париж Есен/Зима 2024: простата гениалност на Miu Miu

Runway преди 2 седмици

Не знаем как, но Miuccia Prada не спира да ни учудва, впечатлява и вдъхновява с желанието си да разглоби всяка колекция и всеки тоалет, независимо дали в Prada или Miu Miu, на неговите зъбчета и компоненти.