Следва

Сърцето на Океана

Ново 20: Machine Gun Kelly лансира колекция лакове за нокти. Меган Фокс удари рамо

Колсън Бейкър, известният повече като Machine Gun Kelly рапър и актьор, пусна собствена колекция лакове за нокти, наречена UN/DN LAQR. Вчера по повода се проведе тържествено парти в Холивуд 

 

 

All fashion преди 2 години

Възлюбената Меган Фокс определи колекцията като "безполова", казвайки: "Не обичам да се ограничавам само до дрехи, когато става въпрос за себеизразяване. Лакът за нокти също е начин да изразите своята индивидуалност, днес мога да кажа едно с него, утре - друго. Променяйки цвета на ноктите, сякаш споделям мислите си и всеки нюанс има свое настроение" (четете още: Vampire Love: Защо MGK носи колие с кръвта на Меган Фокс?!).

Самият Колсън казва, че е започнал да експериментира с цветни лакове още в много ранната си младост. На партито за старта, между другото, той предпочете наситен розов оттенък, еднакъв с на Меган Фокс, която дойде да го подкрепи. Освен това влюбените свързаха малките си пръсти с верига, така че същата вечер бяха неразделни в буквалния смисъл на думата (четете още: Меган Фокс и MGK в сесия на GQ: За любовта и други демони, тоест психичните разстройства).

 

More All fashion