Следва

#ViewSofiaXMASGiveaway DAY 6

Холивудската суперзвезда Мила Йовович е новият посланик на Johnnie Walker

Johnnie Walker, скоч уиски номер едно в света, приветства за свой посланик една много прекрасна, много модерна жена, която се включва в движението The Walkers

 

Food преди 2 години

Мила Йовович е втората звезда, която се присъединява към кампанията „The Walkers“, след успешния старт с Ейдриън Броуди по-рано тази година.

Видеото за втората част в кампанията „The Walkers“, режисирано от Пол У. С. Андерсън, съчетава динамичния и ярък характер на Мила Йовович със стила и енергията на бранда.

За нея цялото изживяване по време на снимките носи духа и излъчването на Johnnie Walker. Стилизираното кинематографично преживяване, вдъхновено от личната история на Мила, е динамично, постоянно развиващо се пътуване, заснето в един единствен, перфектен кадър.
Вдъхновено е от упоритостта и силата на хората от Източна Европа, които нямат какво да доказват и които имат силата да продължат, въпреки историческите препятствия. Заедно с други активации на локално ниво, Мила и Johnnie Walker целят да вдъхновят хората да продължават напред, да общуват с увереност и да излъчват позитивност, смелост и вълнение.

„Свидетели сме на огромна трансформация в света”, казва Мила Йовович. „Във времената, в които живеем, положителната настройка, упоритостта и куражът да продължиш по пътя си са ключови. Аз също срещам предизвикателства, но точно като Johnnie, предпочитам да вървя напред. Осъзнавам, че когато продължавам напред, моите сподвижници се присъединяват, а заедно сме по-силни“.

Точно като историята на Johnnie Walker, тази на Мила никога не е била свързана с поемането по утъпкани пътеки; тя е за движението напред и преодоляването на границите. Мила е холивудска актриса с източноевропейски корени, майка на три деца, супермодел, моден дизайнер, певица и обществена личност - тя е вдъхновение за всеки от нас да се превърне в Walker. Тя никога не се предава, бори се с несгодите със страст и се стреми към позитивното във всяко свое начинание.

„Johnnie Walker никога не е поемал в очакваната посока. Основателят на Johnnie Walker не е вярвал в определянето на живота си „според правилата“. Той е знаел, че най-великите житейски съдби не са следвали права линия. Прогресът настъпва, когато си готов да игнорираш границите и да рискуваш всичко, докато вървиш към собствените си безстрашни предели. В рекламата с участието на Мила Йовович историята ни въвлича в една нова вълнуваща и вдъхновяваща кампания - „Не говори, действай. Keep Walking”, казва DoraAnna Fejes, Senior Brand Manager Whisky, Diageo Eastern Europe.

Johnnie Walker е скоч уиски марка номер едно в света (IWSR 2019), харесвана от хората в над 180 страни по света. От основаването й преди 200 години от John Walker и до днес, мастър-блендърите на марката винаги са преследвали вкус и качество над всичко останало.
Днешното портфолио от награждавани уискита на марката включва Johnnie Walker Red Label, Black Label, Double Black, Green Label, Gold Label Reserve, Aged 18 Years and Blue Label.
Заедно те съставляват продажби от над 19 милиона каси годишно (IWSR, 2018), превръщайки Johnnie Walker в най-популярната скоч уиски марка в света.

More Food