Следва

С високо вдигнати рамене: тенденцията на подплънките е пак тук, но вече за да гали, а не да заповядва

#ViewSofiaXMASGiveaway DAY 6

#ViewSofiaXMASGiveaway DAY 6

 

All About Life преди 2 години

Шести декември е! Коледа, най-милият, най-нежният празник, е само на 19 дни от нас.

В DAY 6 на традиционния ни #ViewSofiaXMASGiveaway, понеделник, подаряваме нещо шеметно, супер новаторско, изключително симпатично и доказано работещо. От шведската технологична марка FOREO знаят, че красотата ще спаси света, затова ни подаряват Imagination - първата в света база за домашни маски. Безалтернативна, модерна и супер секси, тази красива основа за beauty чудеса съдържа хиалуронова киселина, сквалан, витамин В, естер, овлажнител и мастна киселина, и стига само една чаена лъжичка от нея, смесена с най-различните натурални съставки, с които разполагаме у дома (плодове, масла, зеленчуци и т.н.), за да заблести кожата ни по начин, който, съвсем откровено, не помним.

Само за 15-20 минути от тази магическа комбинация - мекият като коприна продукт Foreo Imagination и най-обикновените съставки, налични в кухнята ни, ще получим прелестна, ултра хидратираща професионална маска вкъщи. От FOREО са категорични: „Потребителите на козметика заслужават нещо повече от просто действащ продукт за грижа за кожата. Те търсят цялостен 360-градусов продукт, който да подхранва както кожата, така и ума, и Imagination е точно това. Тази иновативна база за маски с комплекс за тройна инфузия (Triple Infusion Complex), е изключително мощен ускорител на абсорбацията, създаден да се комбинира перфектно със свежите съставки от вашата кухня. Тя работи като двойна сила, която активира и засилва максимално ефекта от натуралните съставки, като същевременно укрепва молекулярната връзка и помага на маската да попие в най-дълбоките слоеве на кожата. Фактът, че можете да си играете със съставките и да проявите творчество, е допълнителен бонус, който ще засили връзката ви с природата".

Цялата тази красива забава се свежда до 3 лесни стъпки: Измислете, смесете и нанесете!
1. ИЗМИСЛЕТЕ си идеалната маска, която да приготвите вкъщи от най-добрите свежи съставки.
2. СМЕСЕТЕ избраните съставки с една чаена лъжичка от основата FOREO Imagination™.
3. НАНЕСЕТЕ готовата смес с помощта на апликатора FOREO's Silicone Skincare Applicator (Можете да нанасяте маската и самостоятелно (тогава не добавяте допълнителни съставки и използвате само основата за успокояващ, хидратиращ и антиоксидантен ефект).Eдна Imagination e от този момент на профила ни в Инстаграм, за един от вас, всичките ни прелестни последователи в социалната мрежа, които ще отбележите в коментар поне трима човека, с които точно сега, предколедно, бихте се събрали на beauty-парти, за да се позабавлявате с най-симпатичното празнично разкрасяване ЗАЕДНО! и следвайки View Sofia, най-свежия и сексапилен Дядо Коледа, тази и всяка друга година, разбира се! Use your imagination до утре, точно в пет, когато пристига и подарък номер 7!

More All About Life

Ходенето пеша до работа и обратно - най-добрата практика за духа и тялото

All About Life преди 6 дни

Знаем, че движението е здраве, но или "нямаме време", или намираме хиляди други оправдания, така че да го избегнем. Само че златното правило е, че е супер важно да се движим, а ходенето до работа пеша помага не само на тялото, но и на ума.