Следва

Обичта на известните: Венсан Касел не отлепя поглед от Тина Кунаки, хипнотизираща в сапфир

Xiaomi 11T - цвят на сняг, камера-чудо и върховни усещания

Като порасна искам да стана фотограф...

All About Life преди 2 години

Хей, guys, имаме нова джаджа и е неизбежно да ви се похвалим... Изглежда така:

И така:

И така:

Умее да снима така:

Така:

Така: 

Така:

... и прави метафората "върхът на сладоледа" вярна дори през зимата... Красотата в ръцете ни е Xiaomi 11T - телефонът фотограф и кинематограф, сексапилно лек, приказно функциониращ "джобен гений", който ни приближава до границата на това да се определим като "професионални фотографи". Чистата магия на модерната технология е дело на глобалния бранд Xiaomi, в чиито умни, елегантни, свежи творения сме влюбени отдавна, и, накратко, представлява тройна камера с висока резолюция плюс набор от инструменти с изкуствен интелект, които развиват креативността до висш предел, повишат продуктивността, носят богатство от усещания, които те карат да се чувстваш добре и горд със себе си, постигнал красотата, симетрията, съвършенството. Както казват съвсем професионалните фотографи: "Не снимай нещата така, както изглеждат, снимай ги така, както се усещат..." С 11T и ние можем така...

Обичаме да сме конкретни, така че обобщаваме възможностите си, равностойни на 3-те (за щастие) причини да имате този телефон веднага, особено ако поне веднъж в живота си сте казвали: "Като порасна искам да стана фотограф!"

1. Софистицирани снимки създаваме само с едно *цък*, използвайки професионалните снимачни функции Time Freeze, Night Time-Lapse и Magic Zoom. Устройството има 6.67-инчов AMOLED дисплей, което означава кристална чистота на картините, повече от 1 милиард цвята, грижа за очите ни и честота на дискретизация, благодарение на които и най-лекото докосване на екрана позволява заснемането на перфектни кадри във всеки миг.

2. Кинематографията ни е по-близка, понятийно и емоционално, откакто имаме 11Т: и най-слабите звуци стават лесно доловими по кинематографичен начин с опцията Audio Zoom, а качеството на видеото и снимките е нещо извънземно... Тройната камера на Xiaomi 11T, включваща 108MP широкоъгълна камера с висока резолюция, 120° ултраширокоъгълна камера и 5MP телемакро камера, е комбинирана с иновационни режими за кино с изкуствен интелект, с които прецизираме триковете на професионалните кинематографисти.

3. Независимо дали снимаме или редактираме собствените си кинематографични кадри, Xiaomi 11T е продуктивен през целия ден, благодарение на енергийно ефективния чипсет MediaTek Dimensity 1200-Ultra, огромната 5000 mAh батерия и 67W кабелно турбо зареждане, което достига 100% само за 36 минути. Сещаме се за няколко удоволствия, които човек може да си причини за 36 минути, и после насладата да продължи с любимия телефон в ръка... 

Xiaomi 11T e наличен в официалната партньорска мрежа на Xiaomi на препоръчителни крайноклиентски цени от 999 лв за варианта 8GB+128GB и 1099 лв за варианта на паметта 8GB+256GB. Моделът се предлага в три цвята: Moonlight White, Meteorite Gray и Celestial Blue. Повече информация за смартфона Xiaomi 11T може да намерите ТУК.

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 1 седмица

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 6 дни

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.