Следва

Стартират продажбите на HUAWEI Watch GT 3 в България – елегантен смарт часовник с варианти за дами и кавалери

Обичта на известните: Венсан Касел не отлепя поглед от Тина Кунаки, хипнотизираща в сапфир

Този цвят и тази стил са най-идеалните за тънко загоряло тяло, факт!  

Celebrities преди 2 години

Вчера, 6 декември, Венсан Касел и Тина Кунаки блеснаха на филмовия фестивал в Саудитска Арабия. Френската двойка пристигна на една от премиерите и буквално взриви присъстващите: известният актьор не откъсна очи от съпругата си, която, простичко казано, хипнотизира в синята си тясна рокля.

Венсан определено може да бъде разбран: Тина е съвършена в сапфирения нюанс на избраната дреха, прекрасно кореспондиращ на смуглата й кожа, идеална фигура, елегантно  прибрана коса, на цялостното й излъчване. Ефектният тоалет е в ориенталски стил с малка качулка, мистериозен и чаровен е, поради подчертаната си необикновеност, а бижутата с яркозелени камъни са точното допълнение за една повече от ефектна контрастна визия.

Имайте предвид, че с височина от 174 см, Тина тежи само 56 кг, като внимателно пази великолепната си фигура, включително по време на бременността си. А начинът, по който той я гледа, ще си го впишем в писмото да Добрия старец. 

 

More Celebrities

Бианка Ченсори облечена, първа поява след нападението в Дисниленд

Celebrities преди 23 часа

Кание Уест и Бианка Ченсори направиха първата си публична поява след нападението над Бианка в Дисниленд. Двойката беше забелязана в Лос Анджелис в необичаен за тях вид: първо, Бианка е в солидно облекло, ако изключим къси велосипедни шорти, второ, Кание, отговарящ на образа на жена си, е в светли дрехи, въпреки че обикновено носи черно.