Следва

#ViewSofiaXMASGiveaway DAY 7

Instagram пусна функцията "почини си". От социалната мрежа именно

Instagram стартира функцията Take A Break, която позволява да получаваме напомняния от приложението да си починем от социалните медии. Съответно, на потребителите ще бъдат предложени експертни съвети какво да правят през това време.

 

Health преди 2 години

В момента функцията е достъпна само по желание. Представители на социалната мрежа отбелязват, че тя е насочена предимно към тийнейджърите. Първите резултати от теста показват, че над 90% от потребителите продължават да използват приложението. Експертите смятат, че чрез прекъсване на емисиите и молба на тийнейджърите да направят пауза е възможно да се разбере по-добре как Instagram влияе на самочувствието. Цялостният старт е планиран за 2022 г.

Социалната мрежа също така планира да пусне първите инструменти за родители и настойници, които да им помогнат да се включат по-активно в живота на децата. Instagram разработва нов образователен център, който ще включва допълнителни ресурси като уроци и експертни съвети.

Освен това социалната мрежа започва да тества въмзожностите да управляваме своя дигитален отпечатък в Instagram. За първи път потребителите ще могат масово да изтриват публикуваното съдържание, като снимки и видеоклипове, както и предишните си харесвания и коментари.

Instagram обяви по-рано и пускането на платен абонамент за ексклузивно съдържание от блогъри. В описанието на приложението в App Store в секцията „Покупки в приложението“ вече можете да видите тарифите. Дали и как ще сработи всичко изброено, предстои да разберем.  

More from View Sofia

That was fun! Всички най-готини мемета на 2021-ва...

Health преди 2 години

Беше дълга и почти непосилно трудна година, за думи на 2021-ва отбелязваме "вълна", "ваксина", "бустер", "омикрон", "карантина", "тест", "сертификат" и още производни, сещате се, но подхождаме с чувство за хумор, най-точното лекарство за всяко неразположение, и забравяме за Ковид, спомняйки си всички готини миймове от изминалата година:

More Health

Детокс напитката, която топи мазнините за 14 дни

Health преди 1 месец

Търсите решение за изгаряне на мазнини и възстановяване на силуета за само 14 дни? Не търсете повече! Ето една магическа детокс напитка, която, ако включите в ежедневната си рутина, ще стимулирате метаболизма и ще постигнете целта си, ако тя е здравословно отслабване.