Следва

„Искам да остарея спокойно“: Моника Белучи, по-хубава отвсякога

#ViewSofiaXMASGiveaway DAY 7

#ViewSofiaXMASGiveaway DAY 7 

All About Life преди 2 години

Седми декември е! Коледа, най-милият, най-нежният празник, е само на 18 дни от нас.

Една дума, две срички, две облачно меки, нежно бежови, деликатно и с любов създадени в България кърпи Shulka са за вас в DAY 7 на традиционния ни #ViewSofiaXMASGiveaway. Най обичаме да подаряваме нещо, което ние самите ползваме всеки ден и то в най-интимна и грижовна към себе си обстановка - само със 100% памук докосваме лицето, косата и тялото си, а изчистеният, минималистичен, фин и елегантен дизайн и бързосъхнещата материя са допълителен лукс, който прави всяко излизане от банята секси, топло, спокойно като прегръдка...

За да спечелите комплекта от една Shulka за тяло (150/90 см) и една за коса (110/60 см), отбележете в коментар поне трима човека, които са отличното олицетворение на грижа за себе си, грижа за другите, грижа за природата, а може и някого, с когото бихте споделили гореща вана в най-снежната вечер за годината досега, и последвайте View Sofia, най-свежия и сексапилен Дядо Коледа, който ще ви издненада с подарък и утре, и всеки ден до 25 декември...

Победителя обявяваме утре, 8 декември 2021г., точно в 17 часа, дотогава участвайте, релаксирайте, обичайте се...

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 5 дни

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 4 дни

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.

Астро: 4-те зодии, предразположени към психични разстройства

All About Life преди 4 дни

Коя зодия според вас е най-склонна към депресия? Кой е по-вероятно да има хистрионно разстройство на личността? Става дума за четирима представители на зодиакалния кръг, чиято психика е много лабилна.