Следва

Хладен душ сутрин = няколко килограма надолу!

„Искам да остарея спокойно“: Моника Белучи, по-хубава отвсякога

Моника Белучи краси новия брой на списание Sunday Times Style

 

Celebrities преди 2 години

За декемврийския брой 57-годишната актриса позира в творения на различни модни марки, които много й отиват, като Arlington, Giorgio Armani, Nensi Dojaka и Miu Miu. 

В прилежащото интервю, италианската красавица говори открито за възрастта, външния вид и стареенето по естествен начин. "Жените трябва да бъдат свободни да остаряват по различен начин, както намерят за добре" (четете още: Love to quote: 15 цитата от Моника Белучи, за мъжете, възрастта и любовта). 

Когато си млад, имаш това, което във Франция се нарича La Beauté du diable, красотата на дявола, която е естествена. Това е красотата на младостта, красотата на биологичния момент в живота ти. Животът обаче продължава. Тялото остарява и ние трябва да приемем това. Не можем да направим нищо. В същото време сме щастливи, защото, ако остареем, това означава, че сме имали дълъг живот. „Когато тялото се смалява, душата расте, казва тя (четете още: "Какво да направя? Да спра да остарявам? Или направо да изчезна?”: Сара Джесика Паркър отговори на хейта).

Белучи избягва строги диети и тежки тренировки и предпочита да се наслаждава на вино и паста, редувайки ги от време на време с тренировки по пилатес.

Разбира се, че спортувам малко, обръщам известно внимание на диетата си, но не съм обсебена. Винаги съм била жена с извивки, никога не съм била слаба, такава съм по природа. И искам да остарея по спокоен начин. Когато сте на 50 или 60 години, нямате същите нужди, както когато сте били на 20. Променяте се - когато детете ви влезе в стаята, първо виждате него, за вас остава второто място. Това променя изцяло гледната точка“, споделя звездата. 

Мадам Белучи взима отношение и за движението #MeToo: „Изминахме дълъг път и днес имаме смелостта да кажем много неща, макар че има жени, които са го правили и преди нас. Но в същото време аз не вярвам във войната между мъжете и жените, смятам, че всички трябва да се постараем да постигнем една здравословна основа за общуване. Не искам да уча дъщерите си да изпитват омраза, това не води доникъде. Трябва да намерим начин да говорим".

More Celebrities

Внезапно слабичката Кейти Пери и пак ли за онова лекарство става въпрос

Celebrities преди 1 ден

Кейти Пери и силно вталената й фигура, демонстрирана в прозрачна мрежеста рокля на музикалните награди iHeartRadio 2024 възбудиха добре познатия ни шум около "обичайния заподозрян" - Оземпик. 

Pre-Fall 2024 на Dior и всички звездни гости на Мария Грация Кюри

Celebrities преди 1 ден

На 15 април в Ню Йорк беше показана предесенната колекция на френската модна къща Dior. Творческият директор Мария Грация Кюри събра на първия ред куп на шоуто в Бруклинския музей куп звездни посланици на марката.