Следва

Как да сме успешни в социалните мрежи: с Huawei nova Content Space и View Sofia

Ким Бейсингър на 68! ЧРД с иконичните ретро визии на тази фантастична жена

Днес тази неостаряваща жена става на 68. Известна с незабравимата си роля на Елизабет МакГроу в "Девет седмици и половина" (1986) и "Батман", Ким има качеството да остарява с достойнство - елегантно и красиво, и всичко това съчетано с безупречен стил. Умението на Ким да изглежда секси и елегантно  датира отдавна - припомняме най-доброто от ретро-визиите й, защото нейното модерно тогава е нашето модерно днес. 

Celebrities преди 2 години


Ким Бейсингър през 1984 г.

Жокейският стил се завръща през 2022 г., а Ким го интерпретира блестящо още преди 40 години! Правят впечатление индивидуалните стил-прийоми тук - панталонът е вкаран в ботушите, ризата е закопчана догоре, жакетът е контрастен по обем на долната част в силуета, на рамото виси класическа tote bag. Класика, за която твърдим, че е повече от жива днес - още утре ще се облечем така! 


Ким Бейсингър на премиерата на "Батман" през 1989 г.

Топ с фин мрежест дълъг ръкав е смело изявление за червения килим. Актрисата знае, че за такъв тоалет трябва да подбере правилното бельо, което няма да изглежда твърде провокативно - в този идеален случай сутиенът е заменен със спортно горнище. С наметнат отгоре свободен блейзър, в този вид сте идеални за обяд с приятели, а същата вечер, без сакото, но с добавен чифт тържествени обеци, като тези на Ким, мигновено ще се превърнете в кралицата на партито.


Ким Бейсингър през 1990 г.

Дупчестите пуловери са една от най-характерните за 90-те модни дрешки. Всякакъв тип плетива тип рибарска мрежа са много привлекателни, особено интерпретирани като в случая с прекрасната Ким и нейната съвършена фигура. Total black визията допълваме с естествен грим с акцент върху устните, подчертаващ здравето и младостта, и съвсем небрежно пуснати къдрици. 


Ким Бейсингър на шоуто на Calvin Klein през 1995 г.

Сакото с "високо рамо" или с т..нар. подплънки, абсолютен тренд в момента, четвърт век след обожанието към този тип силует от страна на Ким Б., е дреха, която на практика стои добре с всичко - и с деликатна рокля или строг панталон, и с клин, мини, спортно долнище и пр. Най-важното е да изберете цвета, в който ще се чувствате най-добре и който, по възможност, ще партнира готино с повечето нлични в гардероба ви дрехи. Тъмната охра би се съчетала прекрасно с всичко в топлата цветова гама, сивото, като на актрисата, е универсално и привлекателно, а един маслинен или тъмносин вариант би засилил усещането за авантюризъм и смелост при, да речем, комбинацията с деним. 


Ким Бейсингър на годишните музикални награди на MTV през 1990 г

В байкърско яке с множество нитове Ким е истинска рок звезда! Виждаме колко умело, преди повече от 30 години, тази прекрасна жена интерпретира важните елементи в търсения имидж - ясна линия на раменете, свободен силует, който не притиска фигурата, и много и атрактивни акценти. С такова яке всяка дреха ще получи нов, различен, свеж прочит. Как да не хукнем към "Манията". 


Ким Бейсингър и Алек Болдуин през 1994 г.

Вталеното сако е истинският хит на предстоящия пролетен сезон, видно от показаното от дизайнерите на ревютата им за Пролет/Лято 2022. За официална вечерна поява през 94-та Ким избира прекрасен костюм от кадифе в неопределимия царствен цвят на тъмна вишна. Дрехата, и като текстура, и като нюанс, е най-доброто, което порцелановата кожа и медните къдрици на звездата заслужават. Ако търсите атрактивен костюм, не се колебайте да помислите за този цвят - следващата пролет ще го виждаме много. 


Ким Бейсингър на Алеята на славата през 1992 г.

Тази дискретна тясна рокля в бяло, с правоъгълното си деколте и широки презрамки можем спокойно да си представим и днес, върху телата на Гал Гадот или Блейк Лайвли, например. Тя принадлежи към категорията "вечна класика" и няма начин да загуби актуалност! Не товарете изящната визия с тежък грим и масивни аксесоари - тоалетът говори сам за себе си. 

More Celebrities

Внезапно слабичката Кейти Пери и пак ли за онова лекарство става въпрос

Celebrities преди 15 часа

Кейти Пери и силно вталената й фигура, демонстрирана в прозрачна мрежеста рокля на музикалните награди iHeartRadio 2024 възбудиха добре познатия ни шум около "обичайния заподозрян" - Оземпик. 

Pre-Fall 2024 на Dior и всички звездни гости на Мария Грация Кюри

Celebrities преди 12 часа

На 15 април в Ню Йорк беше показана предесенната колекция на френската модна къща Dior. Творческият директор Мария Грация Кюри събра на първия ред куп на шоуто в Бруклинския музей куп звездни посланици на марката.