Следва

#ViewSofiaXMASGiveaway DAY 8

Как да сме успешни в социалните мрежи: с Huawei nova Content Space и View Sofia

Интернет е хубаво място :) 

All About Life преди 2 години

След година като тази - дълга, трудна, наситена, нестабилна - всеки реактивен и емоционален човек осъзнава. Осъзнаваме някои критични, но и някои много приятни неща, които богатството на времето ни носи, и много от тези мисли са свързани с начина, по който животът ни вече се дели на физически и виртуален. Вторият ни е една идея по-непознат с това, че сме все по-изненадани от хубавите му страни. Да, социалните мрежи и интернет не са толкова лоши, дори са безмерно нужни и пълни с красота, когато можеш резонно да ги ползваш. Демонизирането на онлайн живеенето е ненужно и вредно днес, в края на 2021-ва и според нас в бъдещето, защото, ако желаем да си прекарваме приятно там, да не сме натоварени, ядосани или изморени от онлайн живота, трябва да гледаме на него с хубаво око. 

Постигнем ли това, умението да взимаме и да даваме балансирано и рационално, без да се жертваме емоционално и комуникационно, откриваме все по-плодотворната сила на виреенето в интернет. И искаме да правим неща в него, да ги правим успешно, естестки, забавлявайки се. По тази линия на равносметка се запитваме как? Как да сме успешни в социалките, как да срещаме хубави хора и преживявания в тях, как да изградим личното си онлайн пространство по здравословен и приятен, весел начин? Отговорите идват от две инстанции, които споделяме с вас, желаейки да покажем, че има такава работа като хубав онлайн живот и как се постига той...

 Видеопроектът Nova Content Space

Той представлява една елегантна, естетически издъжана идея на Huawei Bulgaria, която помага на нас, потребителите и създателите, да осъзнаем и постигнем успеха в социалните мрежи. Чаровните участници в проекта, а именно Крис Захариев, Коко Кръстев, Диляна Попова и Михаела Филева, по изключително усмихнат и искрен начин споделят своите tips and tricks за това как да се чувстваме и да изглеждаме добре, от една страна, в интернет, а от друга, в творчеството по принцип, във фотографията, в модата, в моделството, музиката, имиджа и какво ли още не... Съветите на тези млади, сладки, истински хора са ни безумно полезни, но от личен опит казваме, че осъществяването им на практика за нас е невъзможно без новия Huawei nova 9 - телефонът-мечта, най-добрият ни приятел, най-модерната технология, до която сме се докосвали от много време насам... Той има божествен, подчертано поетичен дизайн, професионална камера, на която всеки фотоапарат тайно завижда, дълъг, много дълъг живот на батерията и стотици функции, с които ни е по-лесно да сме просто себе си... Всичко за него четем ТУК, а надолу гледаме, слушаме и открадваме от съветите на Коко, Диляна и Михаела, "изведени" на бял свят от Крис.

Коко Кръстев

 

Коко ни издава как да снимаме божествено с божествения си телефон, как да се вкараме в професионалното поле на модната фотография (като модел или като фотограф), което ни е тема, буквално близка на сърцето, как се получават идеалните портрети, как да играем със светлината... Всичко това е във видеото, а неговите топ съвети са: 

- Хубавите снимки стават навсякъде
- Заредете модела с добро настроение
- Светлината е ключова
- Точният кадър ще изпъкне
- Открийте фокусна точка на модела
- Опознайте камерата и я използвайте на МАХ

Диляна Попова

Във второто видео Крис си говори с нежната Диляна, един от най-успешните ни модели, за това как да развиваме съдържанието си и да сме моментално разпознаваеми в социалните мрежи. Съветите на Диляна, актуални не само в социалните мрежи и в кариерата на моделите, но винаги и навсякъде, са:

- Търпението е ключово
- Послушайте своята интуиция
- Доверете се на фотографа
- Практиката е най-добрият учител
- Бъдете уверени в себе си
- Автентичността е по-важна от всичко

Михаела Филева

За баланса между продуктивността, активния, здравословен онлайн живот и връзката с последователите научаваме по нещичко от Михаела Филева, плюс няколко неща за музиката, пеенето и артистизма онлайн, конкретно следните: (в ръцете си Михаела държи нещо изключително елегантно и интересно, за което нямаме търпение да ви разкажем повече...) 

- Приоритизирайте мечтите си
- Не си поставяйте рамки
- Обръщайте внимание на малките идеи
- Създавайте без граници
- Балансирайте между човека и артиста
- Добрите послания остават задълго
- Бъдете отворени към различното

+ 3 идеи за хубав и продуктивен социален живот, директно от "задкулисието" на View Sofia :)

1. Не бъдете агресивни и не искайте нищо, в социалните мрежи няма място за принуда

Обичаме социалните си пространства весели, леки, интелигентни - като хубав десерт, като глътка планински въздух, като усмивка от приятел. Обичаме добрия тон, позитивното мислене, красотата и стила. Смятаме, че колкото повече натрапваш и изискваш нещо от последователите си, толкова по-далечен си от тях, толкова по-тежък и затормозяващ. Затова наистина "приятелството" ни е нещо като мото - отнасяме се с последователите си като с много близки хора. 

2. Уважавайте последователите си безусловно

Именно затова ги уважаваме, всяка тяхна капка внимание, всяка реакция, всяка обратна връзка (естествено спокойно и уважително изразена), както и всяка мила дума са безценни. Стараем се именно защото уважаваме времето, мнението и емоциите на другите.

3. Не оставяйте днешните новина, събитие или идея за утре

Модерността не е нещо, което трябва да се заклеймява като порочно или нестойностно, напротив, колкото по-модерен, толкова по-жив и щастлив си, затова актуалността трябва да е топ приоритет за всеки, търсещ успешно онлайн присъствие. Колкото си по-навременен и хармоничен с живия живот, толкова по-стойностно е всичко в интернет.

Така се постигат успехът и щастието онлайн, към които призовава Huawei, с удоволствие, внимание и стил. nova 9 - динамичният, стилен и независим смартфон, без който не можем, е в партньорската търговска мрежа на Huawei. 

More from View Sofia

"Свалих 3 сантиметра от талията си": Лена Перминова откровено за абдоминопластиката

Celebrity beauty преди 4 години

Бел.ред. Диастазата (duastasis recti) представлява раздалечаване на двете половини на правия коремен мускул (rectus abdominis), което може да достигне 2,5см и повече на ширина. Получава се в резултат на разтягането на Linea Alba (букв. бяла линия) – тънката бяла подкожна ивица, разделяща правия коремен мускул. Може да се прояви по цялото му протежение или само частично, на места.

More All About Life

Tanqueray с нов продукт в България

All About Life преди 4 дни

Световноизвестната марка джин Tanqueray пуска нов продукт на българския пазар. Продуктът е изненада за мнозина, тъй като е безалкохолната алтернатива на Tanqueray London Dry и е създаден за безалкохолни коктейли със същия, неустоим вкус. Идеята на бранда е, че всеки може да се наслади на Tanqueray 0.0 без да прави компромис с вкуса.

Може ли чешмяната вода да съсипе кожата и косата ни

All About Life преди 1 седмица

В обществото битува схващането, че някои видове чешмяна вода могат да повлияят негативно на кожата и косата ни, но преди да навлезем в дълбочината на въпроса, нека първо се попитаме къде се корени проблемът.