Как да сме успешни в социалните мрежи: с Huawei nova Content Space и View Sofia

Как да сме успешни в социалните мрежи: с Huawei nova Content Space и View Sofia

Интернет е хубаво място :) 

След година като тази - дълга, трудна, наситена, нестабилна - всеки реактивен и емоционален човек осъзнава. Осъзнаваме някои критични, но и някои много приятни неща, които богатството на времето ни носи, и много от тези мисли са свързани с начина, по който животът ни вече се дели на физически и виртуален. Вторият ни е една идея по-непознат с това, че сме все по-изненадани от хубавите му страни. Да, социалните мрежи и интернет не са толкова лоши, дори са безмерно нужни и пълни с красота, когато можеш резонно да ги ползваш. Демонизирането на онлайн живеенето е ненужно и вредно днес, в края на 2021-ва и според нас в бъдещето, защото, ако желаем да си прекарваме приятно там, да не сме натоварени, ядосани или изморени от онлайн живота, трябва да гледаме на него с хубаво око. 

Постигнем ли това, умението да взимаме и да даваме балансирано и рационално, без да се жертваме емоционално и комуникационно, откриваме все по-плодотворната сила на виреенето в интернет. И искаме да правим неща в него, да ги правим успешно, естестки, забавлявайки се. По тази линия на равносметка се запитваме как? Как да сме успешни в социалките, как да срещаме хубави хора и преживявания в тях, как да изградим личното си онлайн пространство по здравословен и приятен, весел начин? Отговорите идват от две инстанции, които споделяме с вас, желаейки да покажем, че има такава работа като хубав онлайн живот и как се постига той...

 Видеопроектът Nova Content Space

Той представлява една елегантна, естетически издъжана идея на Huawei Bulgaria, която помага на нас, потребителите и създателите, да осъзнаем и постигнем успеха в социалните мрежи. Чаровните участници в проекта, а именно Крис Захариев, Коко Кръстев, Диляна Попова и Михаела Филева, по изключително усмихнат и искрен начин споделят своите tips and tricks за това как да се чувстваме и да изглеждаме добре, от една страна, в интернет, а от друга, в творчеството по принцип, във фотографията, в модата, в моделството, музиката, имиджа и какво ли още не... Съветите на тези млади, сладки, истински хора са ни безумно полезни, но от личен опит казваме, че осъществяването им на практика за нас е невъзможно без новия Huawei nova 9 - телефонът-мечта, най-добрият ни приятел, най-модерната технология, до която сме се докосвали от много време насам... Той има божествен, подчертано поетичен дизайн, професионална камера, на която всеки фотоапарат тайно завижда, дълъг, много дълъг живот на батерията и стотици функции, с които ни е по-лесно да сме просто себе си... Всичко за него четем ТУК, а надолу гледаме, слушаме и открадваме от съветите на Коко, Диляна и Михаела, "изведени" на бял свят от Крис.

Коко Кръстев

 

Коко ни издава как да снимаме божествено с божествения си телефон, как да се вкараме в професионалното поле на модната фотография (като модел или като фотограф), което ни е тема, буквално близка на сърцето, как се получават идеалните портрети, как да играем със светлината... Всичко това е във видеото, а неговите топ съвети са: 

- Хубавите снимки стават навсякъде
- Заредете модела с добро настроение
- Светлината е ключова
- Точният кадър ще изпъкне

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.