Следва

Малко като Коледна украса: Клаудия Шифър на филмова премиера в Лондон

Сара Джесика Паркър и Крис Нот - двама красавци на премиерата на "Просто ей така"

Премиерата на мини-сериала "Просто ей така", продължение на хитовия сериал "Сексът и градът", се състоя снощи в Музея за модерно изкуство в Ню Йорк

 

Celebrities преди 2 години

На събитието, съвсем естествено, цялото внимание се фокусира върху главните звезди на шоуто. Сара Джесика Паркър и Крис Нот, които играят влюбените Кари Брадшоу и Мистър Биг, позираха заедно с широки усмивки пред фоторепортерите (четете още: "Просто ей така" - новият тийзър на продължението на "Сексът и градът", датата на премиерата и други подробности).  

Настроението на премиерата е фантастично, актьорите видимо се забавляват, вероятно предоволни от крайния резултат от работата си в продукцията, която гледаме от днес, 9 декември, по HBO GO. 56-годишната Сара Джесика е прекрасна във фриволното и същевременно елегантно модно творение на Оскар де ла Рента. Роклята-кринолин, комбинирана с изящна лека пелерина, розови обувки и деликатни, идеално подбрани бижута и симпатичен висок кок, е точно тази комбинация, която си представяхме върху госпожа Паркър по повод това събитие. 

Паркър пристигна на церемонията, придружен от съпруга си Матю Бродерик и сина им Джеймс.

Крис Нот, от своя страна, позира и със съпругата си Тара Уилсън, чиято оранжева мини рокля от коприна е най-секси дрехата на червения килим, забелязана от екипа ни този декември. 

More Celebrities

Роузи Хънтингтън и Джейсън Стейтъм, фамилията и всички членове на Spice Girls на партито за ЧРД 50 на Виктория Бекъм

Celebrities преди 1 ден

На 17 април Вики Бекъм отпразнува юбилея със семейството си, но реши да не се ограничава до това и организира парти в частния клуб Осуалд ​​в Лондон, където покани куп звездни приятели.  

Салма, Франсоа-Анри и Матилд Пино - пайети и нежност на модния Олимп

Celebrities преди 22 часа

Салма Хайек, супер сексапилна, милиардерът и нейн съпруг Франсоа-Анри Пино, и доведената дъщеря, красивата Матилд, присъстваха на гала вечеря в рамките на 60-ото Биенале на съвременното изкуство във Венеция.