Следва

Цветът на 2022 е....

Малко като Коледна украса: Клаудия Шифър на филмова премиера в Лондон

51-годишната Клаудия Шифър и 50-годишният й съпруг, режисьорът Матю Вон, направиха първата си публична изява от много време насам

 

Celebrities преди 2 години

Знаем, че топмоделът от 90-те се е понаситила на славата и предпочита да прекарва времето си у дома - вижте прелестната й къща, не, а замък ТУК. И все пак, човек и добре да живее, от време на време се налага да се социализира, колкото и да е отвикнал (четете още: Истории от живота: Клаудия Шифър).

В този смисъл, всяко появяване на красивата германка се превръща в събитие, а ако дамата се окаже придружена от съпруга си, говорим направо за двойно събитие! В края на краищата, заедно на публично място, звездните съпрузи се появяват дори по-рядко, отколкото сами.

Този път те просто нямаше как да пропуснат събитието с пореден червен килим, защото става дума за световната премиера на новия филм на Вон King's Man: The Beginning в Лондон. Филмът е предистория на поредицата Kingsman - любими филми за британската шпионска агенция, където работят истински джентълмени.

За така рядката, но важна публична изява, Клаудия избра вталена перлена рокля на Balmain. Очевидно, звездата страшно харесва избора си, защото показа в детайли ефектния си тоалет с видео пост в Instagram. Дрехата е много Балмен, интересна е, деколтето е прекрасно скроено, и пр., и пр., но има нещо в цялостното внушение, което навява силни асоциации с Коледна украса, даже направо елха. Може би само на нас ни идват в повече стотиците перли с все копчетата и бижуто на шията, може би нещо в светлината играе лоша роля, но, не, не е това, което асоциираме с елегантност. 

В мрежата, между другото, Шифър охотно публикува не само актуални, но и архивни снимки. И не става дума само за нейните силни години - 90-те на миналия век. Преди няколко дни,  например, Клаудия публикува фотос от съвсем ранното си детство. Постът съвпадна с Деня на св. Николай Чудотворец - в Германия известен като Николаустаг, честван на 6 декември. На този ден децата традиционно окачват чорапи на камината или поставят лъскани обувки извън прага, така че Свети Никола (Николай) да сложи там сладкиши и играчки за послушните (четете още: Клаудия Шифър и порасналата Клементин в супера - извънредно рядка среща с обективите).


Клаудия Шифър (в центъра) като дете

Иначе, на снощното събитие, Клаудия охотно позира с част от другите гости на премиерата, например FKA Twigs и Джема Артертън, която играе една от ролите в новия филм. На премиерата се появи и актьорът Рийс Айвънс, който играе в лентата Григорий Распутин. В историята на предисторията, за да подгреем още интереса, най-ужасните тирани и престъпни гении в историята се събират, за да отприщят война и да унищожат милиони хора. Епично, без съмнение, а и със сигурност готино за гледане в края на годината. 


FKA Twigs, Клаудия Шифър и Джема Артертън


Рийс Айвънс и Клаудия Шифър 

Световната премиера на "Първа мисия", предисторията на Kingsman, е на 22 декември 2021-ва.    

More Celebrities

Драма и възторг: Катрин и всички други принцеси на Уелс в историята

Celebrities преди 14 часа

В историята е имало само 10 принцеси на Уелс. Въпреки че въпросните знатни дами вляха в монархията нова кръв и интелигентна различност, всички те са източник на очарование и... скандални клюки.