Следва

Man in black: хубавият Ромео и татко Бекъм - много елегантни на галата на УНИЦЕФ

Цветът на 2022 е....

син с лилаво-червен подтон!

 

All About Life преди 2 години

Наречен  е Pantone 17-3938 Very Peri а особено специалното е, че за първи път при определяне на цвета на годината е създаден нов нюанс, а не е избран вече съществуващ от асортимента на Pantone. 

Създаването на нов цвят за първи път в историята на нашата програма "Цвят на годината" отразява продължаващата глобална трансформация и всички иновации в света ни. Тъй като обществото постепенно признава и осъзнава, че цветовете са важна форма на комуникация и начин на въздействие върху идеите, емоциите, присъствието и начините ни на общуване, сложността на този нов нюанс, синьото с червеникаво-лилав нюанс, подчертава огромните възможности, които се крият пред нас," казва Лори Пресман, вицепрезидент на компанията. Малко преди да си пожелаем Честита Нова Година! си пожелаваме Честит Нов Цвят! Хубав е.

More from View Sofia

Фестивалът в Санремо: най-важното от първия ден на 72-ото издание

Celebrities преди 2 години

Великолепието от музика, красиви хора, безкрайно разточителна сцена, фантастични водещи и гости, и безумно много изключителна мода, стартира вчера в театър "Аристон" в градчето Санремо. Поредното, 72-ро издание на конкурса за италианска песен, следен от целия свят, ще продължи до 5 февруари. Късно снощи, 25-те претенденти за голямата награда дефилираха по сочната зелена трева, послужила за червен килим. 

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 1 седмица

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 6 дни

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.