Следва

We Love: парти визията на Бионсе

Man in black: хубавият Ромео и татко Бекъм - много елегантни на галата на УНИЦЕФ

Някой беше казал, че няма по-голямо щастие от това да си редом до  децата си, когато те вече са с една глава по-високи. В случая с многодетния Дейвид Бекъм това щастие е почти по 4, ако приемем, че най-малката му рожба, Харпър, все още не го е стигнала. В случая с 19-годишния Ромео, вторият по ред син в семейството на Дейвид и Виктория, най-хубавото е факт. Баща и син Бекъм се появиха в чудесно кореспондиращи настроение и стил на гала събитието "Синята луна", организирано от УНИЦЕФ в Лондон

 

Celebrities преди 2 години

46-годишният бивш футболист и 19-годишният му син са в строги черни костюми. Ромео е, както казахме, по-високият в семейството, което не вярваме да пречи на кариерата му - същата като на Дейвид (знаем, че освен ако не са вратари, младите футболисти държат да не са много високи).  

Самият гала-концерт бе организиран с цел набиране на средства за Детския фонд на ООН (УНИЦЕФ), както и по повод 75-годишнината на организацията. Дейвид Бекъм е един от посланиците на добра воля на организацията.


Оливия Колман и Дейвид Бекъм

Преди да се отправи към събитието, мистър Бекъм сподели снимки, на които се вижда как засажда дърво с вече 10-годишната Харпър Севън, с което фамилията се присъедини към инициативата по повод 70-годишния юбилей от възкачването на трона на кралица Елизабет.

More Celebrities