Следва

#ViewSofiaXMASGiveaway DAY 9

We Love: парти визията на Бионсе

Бионсе демонстрира един от сравнително редките случаи, в които повечето е повече, т.е. обратното на less is more 

Celebrities преди 2 години

Онзи ден суперзвездата публикува в профила си в Instagram най-впечатляващата възможна комбинация от колаборацията на Gucci и Balenciaga „Hacker Project“. В съперничество с блясъка на всяка Коледна играчка, Бионсе позира в кристален блейзър и клин с монограм от колекцията Gucci есен/зима 2021/2022, за която Алесандро Микеле покани креативния директор на Balenciaga Демна Гвасалия да „рестартира“ ключови парчета на Gucci. Инкрустираното с пайети сако, например, може да се похвали с отличителния, драматичен  силует на Balenciaga, едновременно украсена с имената на двете модни къщи, докато емблематичният клин-ботуш е избродиран с така характерното лого на Gucci - Double G.

Певицата завършва визията си с блестящи ръкавици без пръсти, които идеално пасват на цялото това изобилие, което важи и за диамантените обеци Messika, ретро очилата и ослепителния "анатомичен" клъч Gucci във формата на сърце. Всъщност, забелязваме приблизитено от началото на есента, че Бионсе все по често демонстрира строго вечерни визии. За пътуването си до Венеция, например, суперзвездата облече копринена рокля на Saïnt Mojavï, а през октомври се появи в гащеризони на Saint Laurent с пера. Ако имате нужда от вдъхновение, за да се подготвите за партита на месеца, просто разгледайте гардероба на Бионсе.

Само една дребна подробност - сакото Gucci x Balenciaga, освен че е изчерпано, струва 32 хиляди долара.


Бионсе в Saint Laurent


Бионсе в Saïnt Mojavï

More Celebrities

Драма и възторг: Катрин и всички други принцеси на Уелс в историята

Celebrities преди 16 часа

В историята е имало само 10 принцеси на Уелс. Въпреки че въпросните знатни дами вляха в монархията нова кръв и интелигентна различност, всички те са източник на очарование и... скандални клюки.