Следва

We Love: Лили Джеймс в Miu Miu

„Може би ще стана майка по чудо?“: Дженифър Анистън отново крайно честна

Сигурно е страшно цял живот да си под медийна обсада с натрапчивото питане: кога ще родиш, защо не раждаш, вярно ли е, че предпочиташ кариерата пред децата...

Celebrities преди 1 година

В скорошно интервю за The Hollywood Reporter звездата от "Приятели" коментира откровено и с известно огорчение безкрайните слухове, които се разпространяват за личния й живот, и сега, и преди, но особено настоятелно в миналото. 

„Преди го приемах твърде лично. Слухове за бременност и всички онези предположения като „о, тя избра кариерата пред децата...“ Казвах си: „Вие нямате представа какво се случва с мен, лично, медицински, защо не мога или мога да имам деца? Те не знаеха нищо и беше много болезнено и злонамерено“, споделя актрисата. 

Анистън казва, че социалните мрежи са новите таблоиди и че в днешно време всеки може да обижда зад екрана.

„Това, което таблоидите и медиите направиха с хората и личния им живот тогава, самите обикновени хора го правят сега. Отдавна не съм виждала таблоид. Все още ли се носят слухове, че ще имам близнаци? Ще стана ли майка по чудо на 52 години? Вече имате социални мрежи. Сякаш медиите предадоха меча на всеки, който седи зад екрана на компютъра да бъде трол или както се казва, и да обижда хората в коментарите. Не знам защо има такава лоша тенденция в обществото. Често се чудя какво ги вълнува това...“. 

Говорейки за двойните стандарти, които ни се налагат, Дженифър коментира: „Мъжете могат да се женят колкото пъти искат. Те могат да се женят за жени на 20 или 30 години. На нас, жените, не е позволено да правим така". 

След развода си с Брад Пит Анистън стана обект на необосновани и ненавистни коментари, че тя е причината за раздялата, защото иска да се съсредоточи върху работата, а не върху създаването на семейство. Представяме си какъв товар е това, но госпожа Анистън е чудесна в откровеността си, да не говорим за прекрасната й форма. 

More Celebrities

100 години Мария Калас - стила, бижутата и града на Божествената

Celebrities преди 8 часа

През 50-те години великото сопрано е кралицата на Ла Скала, точно както и  на миланските бутици и ресторанти. Американка по рождение, гъркиня по произход, Мария Калас дължи част от успеха си и своя неповторим стил на Милано