Следва

Xiaomi стартира единствения оторизиран онлайн магазин на бранда в България

We Love: Лили Джеймс в Miu Miu

Дълга пола с висока цепка + къс блейзър = печелба от модното тото 

 

Celebrities преди 2 години

Миналата седмица целият свят чества 75-годишнината на УНИЦЕФ. Кралицата на Испания Летисия, например, изнесе тържествена реч в Мадрид, а на специална галавечеря в Лондон се появиха куп звезди, сред които, например Дейвид и Ромео Бекъм.

На същата гала имахме удоволствието да видим и нежната актриса Лили Джеймс, 32, почетен гост в качеството си на посланик на добра воля на Уницеф. Като цяло практиката за привличане на известни личности работи безупречно: именно те носят необходимото медийно отразяване на подобни събития.  

Актрисата се яви на въпросната благотворителна вечер в тоалет на Miu Miu, който ще направим всичко възможно да повторим при първа възможност на тържествено събитие. Избраната вечерна комбинация се състои от две части: дълга до пода пола с дълбока цепка и сако с обемен ревер от сатен. Комбинирана с елегантни високи сандали с каишка около глезена, добре подбрани бижута и чудесната пусната коса на госпожица Джеймс, тази дреха е вечна като живота, толкова е красива в своята женствена, много съвременна лаконичност.  


Джемайма Хан и Лили Джеймс

More Celebrities

Зендая представи Challengers в Сидни, тоалетът - убийствено добър

Celebrities преди 18 часа

След впечатляващите предпремиерни изяви за втората част на "Дюн", Зендая започна промоционалното турне на нов филм - Challengers на Лука Гуаданино, в който играе главната роля. На червения килим в Сидни актрисата се появи с нов цвят на косата и в рокля Loewe, създадена специално за нея от дизайнера на марката Джонатан Андерсън.