Следва

Xiaomi стартира единствения оторизиран онлайн магазин на бранда в България

We Love: Лили Джеймс в Miu Miu

Дълга пола с висока цепка + къс блейзър = печелба от модното тото 

 

Celebrities преди 1 година

Миналата седмица целият свят чества 75-годишнината на УНИЦЕФ. Кралицата на Испания Летисия, например, изнесе тържествена реч в Мадрид, а на специална галавечеря в Лондон се появиха куп звезди, сред които, например Дейвид и Ромео Бекъм.

На същата гала имахме удоволствието да видим и нежната актриса Лили Джеймс, 32, почетен гост в качеството си на посланик на добра воля на Уницеф. Като цяло практиката за привличане на известни личности работи безупречно: именно те носят необходимото медийно отразяване на подобни събития.  

Актрисата се яви на въпросната благотворителна вечер в тоалет на Miu Miu, който ще направим всичко възможно да повторим при първа възможност на тържествено събитие. Избраната вечерна комбинация се състои от две части: дълга до пода пола с дълбока цепка и сако с обемен ревер от сатен. Комбинирана с елегантни високи сандали с каишка около глезена, добре подбрани бижута и чудесната пусната коса на госпожица Джеймс, тази дреха е вечна като живота, толкова е красива в своята женствена, много съвременна лаконичност.  


Джемайма Хан и Лили Джеймс

More Celebrities

Въпрос на типаж: Венсан Касел и новата изгора

Celebrities преди 17 часа

Венсан Касел подхрани слуховете за нова интимна връзка в живота си. В последните дни се оказа вярно, че супер секси 56-годишният мосю Касел е силно влюбен в бразилския модел от австралийски произход Нара Баптиста, която, каквото и да си говорим, прилича до краен предел на бившата му съпруга Тина Кунаки

Мхм: Лео ди Каприо, майка му и Витория Черети в Милано

Celebrities преди 15 часа

Леонардо ди Каприо и Витория Черети, подозирани в любовна афера от поне няколко седмици, бяха заснети да напускат художествена галерия в центъра на Милано в компанията на майката на актьора Ирмелин и приятели