Следва

Xiaomi стартира единствения оторизиран онлайн магазин на бранда в България

We Love: Лили Джеймс в Miu Miu

Дълга пола с висока цепка + къс блейзър = печелба от модното тото 

 

Celebrities преди 1 година

Миналата седмица целият свят чества 75-годишнината на УНИЦЕФ. Кралицата на Испания Летисия, например, изнесе тържествена реч в Мадрид, а на специална галавечеря в Лондон се появиха куп звезди, сред които, например Дейвид и Ромео Бекъм.

На същата гала имахме удоволствието да видим и нежната актриса Лили Джеймс, 32, почетен гост в качеството си на посланик на добра воля на Уницеф. Като цяло практиката за привличане на известни личности работи безупречно: именно те носят необходимото медийно отразяване на подобни събития.  

Актрисата се яви на въпросната благотворителна вечер в тоалет на Miu Miu, който ще направим всичко възможно да повторим при първа възможност на тържествено събитие. Избраната вечерна комбинация се състои от две части: дълга до пода пола с дълбока цепка и сако с обемен ревер от сатен. Комбинирана с елегантни високи сандали с каишка около глезена, добре подбрани бижута и чудесната пусната коса на госпожица Джеймс, тази дреха е вечна като живота, толкова е красива в своята женствена, много съвременна лаконичност.  


Джемайма Хан и Лили Джеймс

More Celebrities

100 години Мария Калас - стила, бижутата и града на Божествената

Celebrities преди 2 дни

През 50-те години великото сопрано е кралицата на Ла Скала, точно както и  на миланските бутици и ресторанти. Американка по рождение, гъркиня по произход, Мария Калас дължи част от успеха си и своя неповторим стил на Милано