Следва

Male classic. Наръчник на вълнения костюм и как да го пазиш подобаващо

Седмица на модата в Ню Йорк. Ден пети

В поредния, четвърти ден в Ню Йорк, случващото се може да се обобщи така...

All fashion преди 14 години

В поредния, четвърти ден в Ню Йорк, случващото се може да се обобщи така:
плахи, несмели идеи, пак в сиво, но пък, за сметка на това, хубаво вечерно облекло, и то във вид на рокли.

От многото имена в този пореден ден, предлагаме на вниманието ви следните няколко:

Марк Джейкъбс, заради невероятното му умение да придаде женственост и доза сексапил на вълнени костюми с дълги поли и доста натрапчиво военовременно внушение.

Безкрайно го харесахме и заради обувките, и заради чорапите.



Zero + Maria Cornejo по причина на безпроблемното пренасяне на моделите им в реалното ежедневие - леки, фини и ненатрапчиви поли, рокли и панталони, а също и добре скроени връхни дрехи са акцентите тук.



Carmen Mark Valvo, защото обожаваме поли до под коляното, но толкова тесни и женствени, че всички жени и мъже да се обърнат след тях.

Харесахме още предложението от него за прическите, грима и вечерните рокли с дух на носталгия към първите следвоенни балове в стара Европа и тяхната пищност.



Devi Kroell, защото как да не възкликнем "От кога си мечтаем за лилаво палто от нежен плюш с грамадна ушанка отгоре!". Ето, появи се!!!
 

More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 2 дни

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.